Tisztelt Főfőispánom, Drága Orbán Viktor!🥰😘😍

SImkó Edit írása:

Tisztelt Főfőispánom, Drága Orbán Viktor!🥰😘😍
Édes Viktorom, hát megijedtem, nagyon megijedtem!
Láttam abban a ladikban, ráadásul egy férfi öleli önt át gyengéden, kéjesen mosolyogva! Mindjárt arra gondoltam, baj van a LadyMRD 2,0-val, mert írták, hogy lerobbant a motorcsónakja. De mit keresett abban a lélekvesztőben??? Mondjuk e területen önnek szerencsére nincs mit vesztenie, de aggódott az én gyönge szívem! Azt hittem, elsüllyedt a nagyhajó, és a gonosz testőrök csak magukért eveztek.
Azután rájöttem! Hát egy újságíró mentette meg! Így már értek mindent. Ez csak amolyan nyári kalandparkos hír a nyaralni nemtudóknak. És milyen igaza van! Nem olyan jó az a nyaralás. Kizökkent minket a megszokott hétköznapi ritmusból. Elég, ha nézegetjük a tengeres képeit, és kiszabadul sas lelkünk a börtönéből. Háborús vészhelyzetben el kell dönteni ki nyaral. Jól döntött, én drága emberem! De huncut vitézem, a fürdőrucis képpel ne várasson, dobja le az a pólót ott a csónakban! Ahh….te, te, te kis te! Te kis tiszta!
Én alig bírok magammal. Lementek a júliusi táborok, most itt vagyok semmi feladattal. Mennyivel jobb az óvodákban, ott mindig lehet dolgozni. Úgy várom a tűzijátékot! Az egy pedagógusnak a becsengetés! Három hónapos szabadságának maradékát már újra az iskolában töltheti.
Nagyon készülök az új tanévre! Jön ez az új tantárgy, ez a fenntarthatóság! Én már tanítani is fogom erdőirtás szakkal párosítva. Éljen az okj! Ráadásul szakkört szervezek légzési nehézségekkel küzdő gyerekeknek, a szálló por és korom iránti toleranciájuk érdekében. Legyen elfogadóbbak azok a büdös kölykök…mert azok lesznek, hiszen nem szellőztetünk!
Nekünk nagyon drága Matolcsy úr, az MNB pénzét 0% kamatra adta piaci vállalkozásba. Milyen bátor ember, értünk kockáztat! Szépen rendbe is rakatta kisfiával Balatonakarattyát! Ilyen egy jó apa, egy jó exférj! Van most ott vízicirkusz… ööö… jólétilé … vagyis jóléti vízfelület! Pazar, lás…s csodát!
Boldogan olvasom, hogy csökken a költségvetési hiány! Na most sírjatok idegenszívű libsik! Éljen az infláció! “Magas árú termékeknek magas az áfája”…jaj ez akár egy népdal első sora is lehetne. Mondjuk az “Ennek a szép barna lánynak dombon van a háza” dallamára…. Hmm. Balassi is nótákra írta a verseit! És mindenki boldogan fizet sokat a közértben, hogy a magyarok híre elterjedjen a világban, mint foci-nagyhatalom, és hogy vezetőink gondatlanul…ööö…gondtalanul kormányozhassák hazánk hajóját. Ahányszor pittyen a bankkártyaleolvasó a kasszánál, annyiszor foglalják imába az ön drága nevét! Hallottam, bár nem tisztán, aki az édesanyjáról sem feledkezett meg. Viktorom, itt egyre nagyobb rajongással szeretjük önt!
De most csak pihenjen ott a stábbal, hogy tudjon küldeni jó képeket (fürdőnacist is, anyagőrző huncutom!), meg új nyaralós meséket. Én úgy szeretném, ha például megmentene egy kismacskát, akit egy kislány ölel magához egy elsodródott kis csónakban. És akkor jönne ön, és a kötelet fogában tartva átúszna vele a túlsó partra! Van ebben valami költői! Ahh, bár lehetnék én a kisleány!
Szerelmes rajongással,
Gulyás Gertrúd
okj-s pedagógus