Tisztelt Főfőispánom, Drága Orbán Viktor!🥰😘😍

Én édes Almácskám, melyben a kukac már rég elaggott, és sejtjei hangot nem adnak! Nagyon egyetértek az abortuszról hozott döntésekkel. Nagyon helyeslem, hogy megbölcsült emberek – leginkább potenciálisan teljesen ártalmatlanná érett férfiak, – véleménye legyen a döntő. Ők objektívek lesznek, semmi elfogultság, mert méhük sosem volt, a menstruációs hisztitől mentesek, és már a nemkívánt apaság sem veszélyezteti őket. A megesett nőszemélyek meg hallgassák a szívdobogást! Szerény javaslataim az ügyben, hogy az ultrahang készülék áramigényét ne támogassa a TB, de kötelezően 5 percig legyen kihangosítva. Továbbá a vizsgálószoba ne legyen 18°C fölött ebben az energiaválságban. Bűnhődjön a meggondolatlan perszóna! B terv: Dúró Dórika fizetését kapja első szívdobbanásától nagykorúságáig minden nem abortált magzat.
Ez a “hanggal-problémamegoldás” nagyon tetszik, én Tam-tam Nyelvcsapású Üstdobom! Gondolom a 10 parancsolat hatékonyságának sikerei nyomán született meg az ötlet drága Pintér Sándor mindenhezisértő miniszter és csapata fejében. Ránézek erre az aranyos kis főlegrendőröcskére, a gyötrött, kis, aszalt füge orcácskájára, töpörödő alakjára…. hát, az emésztése nem lehet rendben. Szerintem napi rendszerességgel önnön bélhangjait volna jó hallgatnia. Ha híg volt, az most beleszorul, ha szorult, elindul a szapora. Rendnek kell itt lenni! A legutolsó sejtjeink mélyéig az ön rendje fegyelmezzen minket!
Ez az empátia növelés, ez az érzékenyítés nekem nagyon tetszik. Mi, hálátlan nép, nem értjük sokszor az ön nehéz munkáját. Segítsen hát! Legyen kötelező, hogy az ön havi bérét kapjuk, hozzá a sok extra juttatást, olcsó étkezést, hosszú nyaralást, luxus röpködést…stbstb, és így próbáljunk megélni! Micsoda problémáink lesznek! Azonnal felemeljük fejünket a kifizethetetlen számláinkból, öntudatosan betesszük a kosárba a vajat, és újra merünk egészségesebb ételeket venni! Felemelkedünk, és meglátjuk önt igaz valóságában, Márványerezetes szemű Miskakancsóm, és könnyeink hullanak. Azok záporán át meglátjuk, és nem értjük majd, hogy bírtuk ki eddig a nagy felismerés nélkül. Ahhh, ahhh, Életemet irányító, Aprócska nyilú Puttóm, azt tudja-e, hogy a telefonom, a vodafonost, éjjel már nem a párnám alatt tartom, hanem a … igen ott, …. a keblemen, mert tudom, hogy hallja a szívem dobogását! Ahhh!
Ezt a gyalázatos EU-t is hanggal kell büntetni! Tóth Gabi menjen el a gonosz Brüsszelbe, és üvöltse, hogy „deigenisittdemokráciavan!” Ha sokszor és nagyon hangosan üvölti, akkor igaz lesz, vagy legalább annak fog tűnni. Mi az, hogy ezek a bürokraták megkérdőjelezik a demokráciánkat!!! A miénk ilyen: nemzethy, irracionális …ööö…illiberális! Mi így szeretjük, ilyen unalmas viccnek, legalább 2060-ig! Úgyhogy küldjék a német szabó, a francia borász, az osztrák ékszerész , stbstb. adóforintjait…2030-ig biztosan!
A mi várunk erős!
Az időközi választásokra jó sok hűséges ember költözött oda az I.kerületbe. Merje valaki azt mondani, hogy nálunk nincs társadalmi mobilitás!
Az ügyintézés is egyre gyorsabb. A lázadó kollégák hamar kaptak fenyegető levelet és NAV-os értesítést. Egy héten belül! Hiába, ez a Sanyiminiszter faékes példája az intézkedésekkel elfedett szakértelmetlenségnek. Milyen volt szőkítése, nem tudjuk már, de … de én úgy elmennék kémnek a fizetésem több mint duplájáért! Határvadásznak picit már öreg vagyok. Rendőrállam…ööö… rendőr álom.
Erről jut eszembe, én édes Gurulós Guccim, milyen színben lehetek immár, hogy ne legyek gyanús az iskolában. Sztájliszteljen, ahhoz úgy ért, esteleg Récsöl! Olyan rég hallottunk erről a tehetséges leányról! Szóval, a szivárvány minden árnyalata kilőve, és az elbocsátással fenyegető szép üzenetek óta a fekete is a rebellisek jele. Ohh, legyek fehérben? Kérjen meg, kérjen meg zsámolyán térdelve, hogy megcsókolhassa a kezem, végre az enyémet is… a tavalyi bakiját orvosolandó.
Szerelmes rajongással,
Gulyás Gertrúd
okj-s pedagógus
P.S.: Mici néni elaludt órán. (Nyugalom, nem örökre) Úgy látjuk, a napi hat óra helyettesítés összevont osztályokban már kicsit meghaladja az erejét.

Edit Simkó