Tisztelt Gajda Péter polgármester úr!

0

Szívből jövő jókívánságaimat fogadja Erdogan asszonyának méltó fogadása miatt! Nagyon jó érzés, hogy ennyi csöpp magyar gyermek állhatta körbe a török first ladyt! Milyen büszkeség lehet ez családjaiknak, és nekik maguknak is majd 10-20 év múlva, amikor ezeket a bensőséges képeket visszanézhetik! A pírtől csak úgy duzzadni fog az arcocskájuk! Nagyon helyes, hogy ilyen sokan jelen lehettek! Feltehetően még többen lehettek volna az önök köreiben a menekülttáboroknak nevezett török gyűjtőtáborokból, illetve a megtámadott kurd területekről, de sajnos a török first lady férjurának emberellenes intézkedései miatt már nem áll módjukban önök között állniuk. Sebaj, mert ha jól értjük 10 millió magyar forint ütötte a markukat ezért a látogatásért, az meg nem igazán nagy ár a csöpp gyermekek becsületéért – az önéről már nem is beszélve! Munkájához további erőt és kitartást kívánunk: ne felejtsen el a továbbiakban se lehajolni minden mocskos fillérért amit ön elé vet a sors, hiszen a becsülete – lévén azzal nem rendelkezik – bőven elbírja ezt is!

Kispest

„Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk!”

Ezt írta Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármestere Facebookon, aki a török elnök feleségével látogatta meg a Szivárvány Óvodát, amíg Erdogan Áder Jánossal és Orbán Viktorral találkozik a Budai Várban.

Forrás: Partizán/ Mérce