Tisztelt Hekkerek!

0
Köszönöm, hogy bevettek ebbe a csoportba.
Mivel a gondolatot a magaménak is tudom, ui. magamtól is erre jutottam, szeretnék mindenkit figyelmeztetni két dologra:
    1. Bölcsen kell szervezkedni. A konzultációs leveleket megkapó, de nem Orbán-hívő, sőt kritikus polgártársainkat ne kényszerítsük túlságosan nagy feladatra, tehát a levelek gyűjtését minden településen, sőt azokon belül is minél több helyen kellene végezni. Ennek megszervezése az igazi nagy munka, ezt javaslom előkészíteni, lehetőleg azonnaltól.
  • A Fidesz nem kispályás. Érzékenyen figyeli a valós társadalmi folyamatokat, ennek a csoportnak a létezéséről tudnak, és félnek is tőle. Ezért furmányosabban készítik elő a konzultációt – most keresik a módjait, miként lehetne kevésbé egysíkú kérdéseket fölvetni, illetve a válaszokat sulykolja az “előkészítés”.
Ezért az 1. pontban említett szervezés mellett a másik fő feladat annak megértetése minél több emberrel, hogy a konzultáció nem fogja befolyásolni a kormány tevékenységét, mert CSAK OLYASMIRŐL KÉRDEZNEK, AMIRŐL ŐK MÁR DÖNTÖTTEK.
Tehát a konzultációs ív el nem küldése nem befolyásolja az abban szereplő “problémák” megoldását. Nem is ezért tiltakozunk. Azért tiltakozunk, mert az Orbán-rezsim újabb pusztulásba vezeti Magyarországot, és a mostani korlátozott demokráciában mi másképpen nem tudunk megnyilatkozni.
Itt keressétek a csoportot!