Tisztelt Miniszterelnök úr!

0

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Azért írok önnek, mert az Ön családja és baráti köre 2019-ben is jobban teljesít, így minden nyugdíjast sokkal jobban letudnak nyúlni.
Szeretném Önt tájékoztatni arról, hogy az Ön családtagja, kedves lánya, Ráhel férje, Tiborcz István 33 milliárdos vagyonával bekerült a Top100-as leggazdagabbak listájára.
Arról is szeretném még tájékoztatni, hogy falubeli gyermekkori barátja, Mészáros Lőrinc az egyik leggazdagabb Magyarországon és már a dollár milliárdosok között emlegetik.
Ön, mint már többször is említette, nem foglalkozik magánemberek gazdasági ügyeivel, így biztos nem tudta ezeket az adatokat.
Mivel segítőkészségünk határtalan, így felajánljuk, hogy ilyen adatokkal bármikor informáljuk.
Tudatjuk Önnel, hogy a több ezer ellopott milliárdból, Ön mindösszesen 34 milliárdot szán a nyugdíjasokra, és azt sem készpénzben, hanem az Önök tulajdonában lévő közszolgáltatók utalványát.
Tehát Ön nem tesz mást, mint az egyik zsebéből átteszi a másikba az ellopott milliárdokat.
Egy nemzet vagyunk ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, az nem azt jelenti, hogy számolatlanul el kell lopni a közvagyont, főleg nem a nyugdíjasok pénzét.
Tisztelettel, megbecsüléssel kell gondolni azokra, akik megteremtették azokat a feltételeket, alapokat, amikből Ön és a családi köre elképesztő módon gazdagodik.

További jó egészséget, megbecsüléssel üdvözli Önt, a
MAGYAR NÉP és a MAGYAR NYUGDÍJAS