Tisztelt Miniszterelnököm, Drága Orbán Viktor!🥰😘😍

Annyi hálát kell rebegnem önnek az utóbbi időben. Harci lázban égek, ahogy ezt a háborús vészhelyzet megkívánja. Ülök a gép elött naphosszat, a szabadságom alatt az éves beszámolóm írom éppen. Milyen öröm is ez a visszatekintés itt pihenés közben.
Dühösen vettem tudomásul, hogy az ellenzék és a gonosz Brüsszel megakadályozzák a fizetésem emelését. Mert nem küldik a pénzt, és az erre való összeget kell átcsoportosítani sokkal fontosabbakra, hisz az uniós pénz nem is fordítható fizetésekre, mert ezek az ostoba bürokraták ezt belügynek kezelik! Ugyanakkor nagyon büszke vagyok önre, hogy nagy csatában, de az ön fizetésének duplázását, a sok stadion építését, sporttámogatásokat, a forint erősödését, a kormányfüggetlenprofit megadóztatását, a sport és külföldi templomok támogatását nem tudták megakadályozni! Ön igazi heroikus harcos!
Pintér úr szavai is megnyugtattak, örüljünk, ha nem lesz elvonás. És én örülök, hiszen ő akár közénk is lövethetne! Végre egy erős kezű helytartója van itt is, mint a parlamentben a bülbül szavú Kövér úr. Gulyás úr meg mit finnyáskodik a kocsmai stílus miatt? Hát nem hallgatja önöket? Mert hol az igazi férfi, ha nem a kocsmában Csíki sörrel vagy a stadionban szotyolával a kezében két rasszista kiáltás közben messze köpve annak héját. A táborokban a gyerekeknek angol káromkodásokat fogok tanítani, hogy megfelelő választ adjanak az angol szurkolóknak. A fütyülés nem volt elég artikulált azoknak a magyargyűlölőknek!
Pedig a foci milyen dicsőséges korszakát éli! Megérte a befektetés! Máris jobban élünk, hogy győztek! Mert a mi gazdaságunk ebből táplálkozik, a dicsőségből. Azóta is boldogabban hagyom ki a vacsorákat!
Mit számít nekünk már ez az Európa, hát Schmidt Mariskám is megmondta, Németország eltűnt, harakirit követett el, így jelentéktelenné vált. Jövőre már nem is tanítom földrajzon, csak történelemből, hogy volt egy ilyen ország.
Heroikus győzelem Viktorom, hogy a forint elérte a 402-t is! Hajrá Magyarország! És látható, az a gaz imperialista USA gazdasága is gyengül, mert már a forint a dollárhoz képest is egyre több! Hiába üldözték keresztényietlen erők, nem tudták megfeszíteni a mi szent fizetőeszközünket.
Mindenkit legyőzünk, ez volt a cél! És ím, taktikai bölcsessége itt is megmutatkozik! A gyengébb ellenfeleket kezdtük felmorzsolni putyini taktikával, és ím át is gázoltunk rajtuk, már a sor elején vagyunk Európában! Persze ezek az ostoba, liberális fertőben fürdő nemzetietlen országok azt mondják, leghátul vagyunk, de csak mert azt hiszik ők diktálnak, de nem: Ön mondja meg merre van az előre, és mi híven követjük!
Büszkén olvasom, hogy a NATO már bárhol lehet az országban! Ezek a buta, hamari ellenzék, semmi időérzékük. A történelem szavát csak ön ismeri fel. Kellett várni 2 hónapot! Mennyire várom, mikor hirdeti ki a kötelező sorkatonaságot! Éljen a háborús vészhelyzet! Egyetlen Ukrajnával szomszédos ország sem vezette be. De mi igen, ebben is úttörők vagyunk!
Minő megtiszteltetés! Megkaptam mailben a pedagógusoknak szóló kérdőívet. Annyira tapintatosan adja tudtomra, mit gondoljak! Ugyanolyan könnyen ki lehet tölteni, mint a nemzeti konzultációkat. A kérdései hasonlóan fajsúlyosak, lényegre törnek. Nem tudom hány renitens van közöttünk, de túljártam az eszükön, én beküldtem! Hisz így a beküldők 100%-a önnel ért egyet, ahogy az eddigi összes népszavazáson. Micsoda eleganciával emelkedett felül az érvénytelenségen, és hivatkozott ránk, híveire, akik szorgalmasan töltögettük, akiét csak tudtuk.
Viktorom, rám mindig számíthat!
Legyen meg az Ön akarata!
Szerelmes rajongással,
Gulyás Gertrúd
okj-s pedagógus
p.s: Tegnap óta csöpög a csap a fürdőszobámban. Kérem, jelezze Németh Szilárdnak, hogy fenyegesse meg Karácsony Gergelyt, hogy azonnal csinálja meg!