Tisztelt Pedagógusok!

Önök a társadalom és a magyar kormány különleges megbecsülésében részesülnek. Tudjuk, hogy az önök szakértelmére és bátorságára mindig számíthat az ország vezetése. A háborús vészhelyzetre való tekintettel most újra önökhöz fordulunk segítségért. Munkájukat természetesen most sem ingyen kérjük. Hogy motiváltabbá tegyük önöket, ezért pályázatot írtunk ki biztosan nagyszerű ötleteikre, melyek az Orbán Viktor meghatározta irány szerinti előre innovatív alakítására szolgálnak.

* A pályázat címe: Rendületlenül előre a vészhelyzetben!

Pályázók köre: Minden pedagógus egyetemi, főiskolai és okj-s végzettséggel. A pályázat minden tantárgyra kiterjed. Egy kolléga több tárgyban is pályázhat, hisz a helyettesítések alapján bárki bármilyen szakos is lehet, és egy ember akár több tanári helyet is betölthet ma a közoktatásban.

* A pályázat tárgya: tantárgymegújítás

Az iskola az életre nevel. A sorosista hanyatló nyugat, a hősködő ukránok, az orosz-ukrán háború, a liberális gondolkodásúak, a járvány, a migránsok, az LMBTQ-iak, a klímaváltozás és Gyurcsány miatt frissíteni kell a tananyagokat, vissza kell nyúlnunk békésebb korszakok tudásához, mikor még volt szénszünet, hatósági árak, jegyrendszer, politikai rendőrség, házmesterhálózat, hibás gondolkodásúaknak átnevelés, kitelepítés, ügynökök… stb. A kormánynak nem titkolt vágya az ügynöklistát nyilvánosságra hozni, de ehhez előbb a besúgókat vissza szeretné helyezni a megfelelő erkölcsi megítélési rendszerbe, hogy után büszkén szemlélhessük, hogy vezetőink már akkor is tudták kötelességüket a nemzethért.
A pályázatban praktikus, a mindennapi életet segítő, és az ideológiai nevelést egyaránt szolgáló ötleteket várunk.
A könnyebb megértésért, néhány példával segítjük a pályázókat:
Testnevelés: a fakivágás és -feldolgozás testmozgató gyakorlatainak gyakoroltatása.
Biológia és földrajz összevont tantárgyként: A klímaszorongást elkerülendő, a szárazföldi éghajlat helyett csak a sivatagit kell tanítani és azt kívánatosnak nyilvánítani. Az erdők fontosságát elvetni.
Fizika, matematika: ha van még olyan…de ne pazarolják rá drága idejüket.
Ének: Az ’erdő’ szó behelyettesítése az ’irtás’ szóra a népdalokban.
Magyar: Orbán Viktor a szuperhős. Dicsőítő költemények írása miniszterelnökfőispánunkhoz.
Történelem: időutazás Orbán Viktorral a történelem nagy eseményeihez, ahol mindig miniszterelnökfőispánunk alakította a történelmet.
Hittan (erkölcstan, etika): Jézusról szóló szövegek kritikai szemlélete. Csak a magyarokért halt meg a kereszten témakörben.
Rajz: Istenábrázolások finom áthangolása orbáni arcélre az „imago dei” elmélete alapján.
Életvitel, háztartási ismeretek: kevés, olcsó alapanyagból laktatót főzni hőhasználat nélkül. Minden étel egészséges, amit Németh Szilárd annak nevez.
Idegennyelv: azt már megszüntettük, a hazafiasságért és a kultúrákkal való keveredés ellen.
.

* Különpályázat óvodapedagógusknak!

Mesék újragondolása: csak semmi sellő, szivárvány, beszélő állat, kentaur…
Óvodai nevelés: A hamupipőke típusú mese legyen minden magyar óvodásnak a kötelező, mert hőse szó nélkül szolgál, és a keveredő kultúrákat(hamu, lencse, borsó, mák…a megfelelő mesevariációk szerint) sikeresen szétválogatja, ezzel nyeri el jutalmát. Hasonló mesék alkotása.
.

* A pályázatok benyújtásának határideje:

2022.08.19. péntek

* A pályázat díjazása a már jól megismert és megszeretett rendszerben történik.

Minden érvényes pályázatot leadó kap oklevelet Orbán Viktor saját kezű aláírásának replikájával.
3.hely: matrica
2. hely: matrica és plusz oklevél
1. hely: 1 db Signetta, a kupakos fajta.
Kormányunk nagylelkűsége folytán, az első 3 (!!! egy is lehetne!!!) helyezett egy-egy köteg rőzsét is kap, amit majd a csak a következő fizetéséből vonnak le.
Megjegyzés:
– természetesen a díjak beszámítanak a már tradicionális és a kollégák által nagyon szeretett és megbecsült pályázati rendszerbe. (5 oklevél= 1 matrica, 5 matrica= 1 Signetta, a kupakos fajta)
– a pályázaton a részvétel nem kötelező, de tanácsos. Aki nem indul, annak kiszámlázzuk az iskolája egy pedagógusra jutó rezsijét (fűtés, víz, villany, internet), és az fizetéséből levonásra kerül.
– az innovatív ötletek gyártását pályázati határidő után is lehet folytatni, de azokat már nem áll módunkban díjazni, csak szankcionálni a tevékenység beszüntetése esetén.
Különdíjas pályázat díja:
Mesélünk arról, mennyi fizetésemelést ígérünk. Ezzel okozunk különleges örömöt a különlegesen megbecsült pedagógusnak.
Kedves Kollégák!
A pályázathoz lelkes, odaadó munkát kívánunk. Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egészségükre! Nekünk fontos az önök kiegyensúlyozott mentális állapota, minden igényt kielégítő munkakörülményeik, szabadon végezhető kreatív szellemi munkájuk!
Üdvözlettel kívánunk további szakmai sikereket!
DrProf. Pinttér Schándor főispánminiszter
Beküldési lehetőségek postán vagy elektronikus úton:
KLEBELSBERG KÖZPONT
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 42-460.
Telefonszám:
+36 1 795 11700