TISZTELT VENDÉGLÁTÓSOK, TURIZMUSBÓL ÉLŐK, SZÓRAKOZTATÓIPARIAK!

Kezdem azzal, hogy konzervatív ember vagyok, és szerintem nincsen szükség turizmusra, vendéglátásra, szórakoztatásra!
Ez az én végleges véleményem!
A turizmus keretébe ugyanis idejön a pöffeszkedő külföldi, játssza az eszit, dőzsöl, a magyar meg körbeugrálja, bohóckodik neki, az meg csak röhög a magyaron, megalázza a magyart! A külföld nékünk mindig is csak az ellenségünk volt, és az is marad. A turizmus közönséges elárulása az országnak, az az ország romlottságának jele! Orbán Viktor nyilván ezért szünteti be ezt az ágazatot, merthogy itten most ágazati megszüntetésről van szó, hiszen látható, hogy évente két hullám lesz!

Igen, kéremszépen, tetszettek volna rendes munkát választani! Rendes munka például a földet túrni, a ganét lapátolni!

A vendéglátás is feleslegess, mert otthon kell főzni, és az úgy eleve olcsóbb is. Takarékosan kell élni, a magyar nem egy kivagyi fajta, nem egy rontyrázó, aki kávéházban és vendéglőben vereti, és ott pózol naphosszat! A vendéglátás igénybevétele helyett dolgozni kell, a munka nemesít, a munka valóba szabaddá tesz. Csak az ingyenélők, az időmilliomosok mennek vendéglőbe! Ha ezek után nem lesznek vendéglők, akkor az ebben tevékenykedők elmennek végre dolgozni, és akkor mindenki jól él majd, mert most azért tart a magyar itt, ahol, mert sok a naplopó, a semmirekellő, és sok a felesleges munkavégzés!

A szórakoztatás is szükségtelen, az romlottság, az kápszerezés, az a nemzet felszámolása, ellehetetlenülése! Szórakozni is azok mennek, akiknek nincs elég dolguk, és hát sajnos túl sokan keresnek ebbe az országba nagy fizetést, amit persze elszórakoznak, és miközben tönkreteszik a nemzet! Én jó magyar konzervatívként egyetértek azzal, hogy kóvid ezeket az ágazatokat örökre kiiktatja, ÉS akik ebben tevékenykedtek végre rendes munkát fognak végezni, ami építő, és nemzetfejlesztő, ami nem árulás, és ami nem a dekadencia.

Ezúton szeretnék köszönet mondani Orbán Viktornak, hogy nemzetsorsmentő módon végre a gazdaságot is az egykezébe vette! Köszönjük, Viktor! Csak így tovább a (nemzeti) úton!