Tízezer magyar élet

A diktátoroknak az ember általában nem más, mint fogyóeszköz. Ugyan a felcsúti futballhuligán még csak diktátorok utánzata, de azért próbálkozik. Nem sok könnyet hullatott azért a tízezer magyarért, akik a koronavírus miatt haltak meg. Zsiday Viktor befektetési szakértő, már november elején megmondta, nem arról van szó, hogy Orbán félrekezeli a koronavírus-járványt. Még csak nem is a foci miatt várt a szigorításokkal. Szándékosan hagyta terjedni a halálos kórt, csak ne kelljen leállítani a gazdaságot.

A legvalószínűbb forgatókönyvet Zsiday Viktor októberben vázolta fel: a vírus végigsöprése és tetőzése november-decemberben, majd lecsengése januártól, és a gazdaság talpra állásának megkezdődése ezután.

Az ára tízezer magyar élet.

Az elhunytak száma 10 198 főre emelkedett – közölte az Operatív Törzs.

A miniszterelnök járványkezelése egyértelműen megbukott. Ha próbálkozott, ha nem, az eredmény magáért beszél. A megbetegedések számához viszonyított halálozások számában az egyik legrosszabbak vagyunk Európában.

Míg Magyarországon az 1 millió főre jutó halottak száma 1032 fő, addig Európában az átlag 838, világszinten pedig 237.

Volt, aki még ott ült a karácsonyi vacsoraasztalnál, mostanra viszont nincs többé. Szerettei nem simogathatják meg, nem hallhatják többé a hangját, emlékei szertefoszlottak, magával vitte őket a halál.

Egyre többen halunk meg ebben a betegségben, miközben Müller Cecília kereszttel a nyakában szenvtelenül ontja a baromságait, és az embereket csak, mint valami sajnálatos baleset névtelen áldozataiként kezeli. Pedig tisztifőorvosként Kásler mellett ő az, aki hivatalosan felelős ezért.

Orbán pedig cinikusan a saját hasznára próbálja felhasználni a járványt is. Most is leginkább a lopás megszervezésével van elfoglalva, de ha esetleg megússzuk, nem lesz rest győzelmi jelentésekben ünnepeltetni saját magát.

Forrás és bővebben:https://ezalenyeg.hu/kozugy/orban-megbukott-tobb-mint-10000-elet-szarad-a-lelken-36817?fbclid=IwAR0VsY6llJ891YD3pNxEescTfr7KTpzExDhPLwaIma6QNTnxquPIuVeecbE