Több száz dühös belga viszi bíróság elé Bill Gates-t

Azt akarják, hogy minden Corona intézkedést eltöröljenek. A pert a Viruswaanzin csoportból 240 belga indította. benyújtva. Ügyvédje, Michael Verstraeten elmondta a Brüsszeli Timesnak, hogy az intézkedések megsértik szabadságunkat, és többet ártanak, mint jót tesznek.

” Lezárás nélkül kevesebb halál lett volna “, mondta Verstraeten. ” Fogalmuk sincs, hányan halnak meg a lezárások következményei miatt. Úgy gondoljuk, hogy egyéb intézkedésekre van szükség, olyan intézkedésekre, amelyek nem ártanak a gazdaságnak, és nem korlátozzák az emberek jogait és szabadságát. ” Sajnálom, sajnálom.

A vírusőrület azt mondja, hogy a kormányok hibás modellek alapján hoztak politikai döntéseket, és pánikból cselekedtek. A csoport minden nap 10.000 eurót követel panaszosonként az intézkedések érvényben maradnak.

Több száz másik ember

A dühös belgák bíróság elé perlik Bill Gates-t, mert a WHO legnagyobb donorja volt, és számos Corona vakcina projektben részt vett. Neil Fergusont is megtámadják a WHO tanácsadóját és járványügyi orvosát, mert olyan fertőzéseket és halálozási arányokat találtak, amelyek teljesen rosszak voltak

Verstraeten azt mondta, hogy azóta több százan regisztráltak, hogy részt vegyenek a folyamatban.

A panaszosok a tárgyalás során feltűnő erőszakos maszkot fognak viselni, hogy jelezzék, hogy a kormányok ” zsarnok ” a civil lakosságot olyan szabályokkal, amelyeket a csoport hamisnak tart.

” Egyre több embernek elege van az intézkedésből. Itt már nem érzik otthon magukat. Olyan, mintha teljesen megváltozott volna a társadalmuk “, mondta Verstraeten. ” Sok konfliktus van. Az emberek félnek és terrorizálnak, mert más a véleményük. A tudományos cikkek csak akkor kerülnek nyilvánosságra, ha a tartalom összhangban van a WHO ajánlásaival. ” Sajnálom, sajnálom.

Kedden kezdődött a per Brüsszelben.

Forrás: https://www.ninefornews.nl/het-is-begonnen-honderden-belgen-slepen-bill-gates-voor-de-rechter/