Több tízezres létszámú hekkercsoport alakult a Fidesz “Nemzeti konzultációjának” meghekkelésére!

Meghekkeljük? Igen meg!

0

Hekkelés és hekkelés…

Pár hete alakult egy Facebook csoport a Hackeljük meg a Fidesz Nemzeti Konzultációját néven.

Pár napja a legújabb nemzeti konzultációval kapcsolatban fogalmazta meg félelmeit egy nyílt levelet aláíró mintegy kétszáz pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és szociálpszichológus.

A szakemberek véleménye az ugyanis, hogy a korábbi konzultációk során már megszokott módon, gyakorlatilag irányítva feltett kérdések társadalmilag kifejezetten károsak lehetnek.

Mint írták, a miniszterelnök nemrég egy, a Magyar Nemzetben megjelent cikk szerint nem titkolta, hogy többek között nevesíteni kívánja az új konzultációban a gyöngyöspatai roma diákok szegregációjával kapcsolatos bírósági kártalanítás kérdését.

A szakmai meggyőződésük viszont az, hogy amennyiben ez a kérdés valóban megjelenik a nemzeti konzultációban, az súlyos társadalmi károkat fog okozni, hiszen alkalmas arra, hogy konfliktusokat generáljon, meglévő feszültségeket felszínre hozzon, amelyek akár erőszakos formát is ölthetnek, sőt akár gyűlölet-bűncselekményekhez is vezethetnek, és legitimálhatják az intézményes megkülönböztetés gyakorlatát. Mindez pedig szerintük “hosszú távra ellehetetlenítheti a roma és nem roma magyarok békés együttélését és létező problémák valós és hatékony megoldását”.

Az is e levélben áll, hogy a nemzeti konzultációt a kormány 2011 óta használja arra, hogy közvetlen, de informális felhatalmazást kapjon Magyarország állampolgáraitól különféle politikai intézkedéseihez. A nemzeti konzultációk ezért olyan kérdéseket tartalmaznak, melyek a kormány politikájának aktuális irányát tükrözik, és világosan megfogalmazzák azt is, hogy adott kérdésről milyen véleményt tart a kormány helyesnek.

A most tervezett nemzeti konzultáció viszont éppen azért tekinthető rendkívül veszélyesnek, mert a pszichológiai kutatások csaknem évszázados tapasztalatai egyöntetűen azt mutatják, hogy az ilyen jellegű kommunikáció támogatja az előítéletességet és a diszkriminációt.

Ennek következtében megengedett, elfogadott vagy akár bátorított is lehet egyes csoportok, különösképpen pedig a nemzeti konzultációban megnevezett romák megkülönböztetése. Ilyen kérdéseket hivatalos, a kormány által írt levélben olvasva egyes emberek és az intézmények feljogosítva érezhetik magukat a diszkriminációra.

Ráadásul a nemzeti konzultáció éppenséggel egy szegregáló intézmény gyakorlatát erősíti meg a kérdésfeltevésével – azt ugyanis Orbánék az elmúlt hetekben teljesen egyértelművé tették már, hogy mi ebben az ügyben az álláspontjuk.

Folytassuk tehát tovább a hekkelést.

A csoportba jelentkezni és a csoport elérhetőségét itt találod.

Nemzeti konzultáció címén uszítottak már a kormány „Brüsszel”, a migránsok és Soros György ellen is természetesen, remélem erre mindenki emlékszik?!
De ez a mostani konzultáció az eddigiekhez képest még sokkal mélyebben van, pontosabban egészen más minőséget képvisel.

Hivatalosan ezekről fogunk nemzetileg konzultálni

A beígért következő konzultáció témái ugye a következők lesznek:

1. „az iparággá vált börtönbiznisz”, vagyis a börtönkártérítések, aminek a lehetőségét egyébként mai formájában épp a Fidesz foglalta törvénybe;
2. a feltételes szabadság szigorítása egyes erőszakos bűnelkövetők esetén (erről egy korábbi hírlevélben részletesebben, ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel);
3. szegregáltan oktatott gyöngyöspatai romák kártérítésének a kifizetése;
4. a szegedi SZEVIÉP-üggyel összefüggésben felmerült bírói korrupció gyanúja (itt arról van szó, hogy a közpénzmédia oknyomozása szerint – aminek ettől még persze lehet alapja – az ügyben eljáró bíró korábban előnyös üzleteket kötött az önkormányzattal, ami ha igaz, akkor lehet, hogy célszerű lett volna összeférhetetlenséget jelentenie).

A csoport célja az, hogy minden olyan szavazó, aki mihamarabb kormányváltást szeretne már,(az akár legyen bal oldali, akár független, akár kiábrándult Fidesz-es)…

…azok az emberek a kérdőíveket kitöltetlenül NEM A FIDESZ-nek küldenék vissza, hanem valamelyik összellenzéki pártnak❗

AZ ELLENZÉKI PÁRTOK PEDIG BEGYŰJTENÉK A FIDESZ ÁLTAL KIKŰLDÖTT NEMZETI KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍVEIT❗- ezzel tiltakozva, demonstrálva, jelezve azt, hogy azok vannak most már igazán többségben, akik már változást szeretnének és nem akarják többé ezt a jelenlegi rendszert❗☝️?

Szóval akkor csatlakozz a csoporthoz és cselekedj te is!

Itt az idő, ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!

A csoport mégegyszer itt található meg.

olkt.hu