Tömegével menekülnek Kabulba a rettegő budapestiek

A fővárosban tapasztalható pokol helyett egy jobb élet reményét választják a menedékkérő budapestiek.

Káosz, apokalipszis, pokol – ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni Budapestet az utóbbi időben. A főváros közterei már annyira vállalhatatlanok, hogy a rettegő budapestiek százával próbálnak felkapaszkodni az Afganisztánba tartó gépekre, hogy egy jobb élet reményében Kabul felé vegyék az irányt.

“Először még poénnak tűnt, hogy a Mandiner odavisz egy fogatlan travit az Örsre, de ma már egy sört sem merek meginni, nehogy rámenjek. És igazából, nem is tudom, hol lenne nyugtom. A gyerekekkel nem tudok lemenni a boltba vagy az újságárushoz, mert szegénynek mindenhol travikat, melegeket, meg kurvákat kell nézegetnie a Ripost címlapján, a feleségem pedig nem mer kimozdulni a lakásból, mióta a Pesti TV riporterei egész nap eldobált csokipapírokat guberálnak a köztereken. Nem várnám meg, míg Rákay Philip az összes méhlegelőt teleszórja lószarral, inkább elhúzok Kabulba, minthogy még egyszer meglássam ezeket!”

– nyilatkozta egy dühös heteroszexuális a Metropolnak, aki egy alagúton keresztül menekítette a gyerekét Ferihegyre a szexuális propagandát hirdető plakátok miatt.

Az Index azt írja, hogy sokan mezítláb, gyalogosan hagyják el a fővárost, és délen próbálnak átjutni a határon. A portál szerint Röszkénél tapintható a feszültség, egy férfi például annyira kétségbe volt esve, hogy átdobta Bohár Dánielt a kerítésen Szerbiába.

A Pesti Srácok alkalmazottját még elő is állították, mert 2000 euróval akart megvesztegetni egy migránst, hogy megszerezze az újságíró igazolványát.

Helyre igazítás:
Cikkünk megjelenése után kaptunk egy teletömött borítékot az Indextől, hogy írjuk oda a nevükhöz azt, hogy ellenzéki. Ügyvédeink szerint nincs miért aggódnunk, szóval a portál kérését nem teljesítjük.

Tömegével menekülnek Kabulba a rettegő budapestiek