Tömegjelenetek, egymásba kapaszkodás maszk nélkül, botrányba fulladt a Fradi meccs a világjárvány negyedik hullámának küszöbén

A már bajnok Ferencváros a Mezőkövesdet fogadta az OTP Bank Liga utolsó előtti, 32. fordulójában a Groupama Arénában. Közel fél év után a szurkolók is visszatérhettek a lelátókra és talán az ő biztatásuk is kellett a hazaiaknak, hogy a hajrában végül 2–1-re megnyerjék a találkozót.

A Groupama Arénába több mint háromezren látogattak ki a munka ünnepén.

Az idei szezonban sorozatban harmadik bajnoki aranyérmüket nyerő Ferencváros játékosait díszsorfallal köszöntötték a vendégek, a hazai játékosok pedig az egyik szektora elé vonultak és tapsolva köszöntötték az ott helyet foglalókat. Az FTC és stadionjának üzemeltetője ugyanis meghívta a mérkőzésre a „nemzet hőseit”, egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat, katonákat, katasztrófavédőket, akik a koronavírus-járványban szolgálták az országot.

A DRUKKEREK EGYÉBKÉNT KÖZEL FÉL ÉV UTÁN TÉRHETTEK VISSZA A LELÁTÓKRA, LEGUTÓBB A 10. FORDULÓBAN, A NOVEMBER 7-8-I HÉTVÉGÉN LEHETTEK OTT A STADIONOKBAN.