Toroczkai: “Győzelemre vagyunk ítélve”, de addig is szavazzon mindenki a fideszre!

0

OLKT állítás: Torockai és társai a leggusztustalanabb, legundorítóbb parazita, neonáci banda politikai köntösbe csomagolva.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke nem hagyott kétséget afelől, hogy Fidesz-kottából játszik. Ugyan megjegyezte, hogy ők „győzelemre vannak ítélve”, de addig is, amíg a várt pillanat elérkezik, mindenki szavazzon Orbánra.

„küzdeni kell, bátran előre nézve, és akkor meglesz az a várva várt győzelem, a tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő számára”

Addig is: csak a Fidesz!

2022-ben vagy Fidesz-kormány, vagyis Orbán-kormány lesz, vagy jön az ennél is rosszabb, a korrupció mellett a társadalom alappillérét képező család és annak valamennyi intézményét támadó balliberális kormányzat. Létük alapja ugyanis, hogy

„szét kell zúzni mindent, ami nemzeti, ami hagyomány, ami tradíció, és ami fontos a magyar emberek számára”

– fogalmazott.

A pártelnök hangsúlyozta, óriási a felelősség a Mi Hazánk Mozgalom tagjain, mert, ha most feladják és félreállnak, akkor 2022-ben egy új Gyurcsány-kormány alakul, ami rosszabb lesz, mint 2010-ben.

Az pedig önmagában szégyen és gyalázat, hogy ehhez a kormányhoz a szélsőségesen gondolkodó magyar tömegeket a Jobbik fogja odacsatornázni”

Ha Orbán megroppan…..

Az elnök szerint óriási a felelősségük azért is, mert, ha a Fidesz – amely most még

„a migrációval és az ásotthalmi kerítéssel begyűjti a több millió nemzeti szavazatot”

– megroppan, nem lesz a nemzeti oldalon, aki képviselné azt a több millió magyar embert, akik most még nem értették meg, az igazi nemzeti érzelmű emberek a Mi Hazánk Mozgalomban vannak.

Ki kell tehát tartaniuk, akár

„vérrel és verítékkel”

is, hiszen ők az utolsók, utánuk már senki nem jön – hangoztatta Churchill mondását Mi Hazánkosra ferdítve.

Magyarország leghitelesebb ereje….

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, országgyűlési képviselő szerint

közösségük mindössze egyetlen év alatt Magyarország leghitelesebb erejévé vált. Hatalmas eredménynek nevezte, hogy az EP-választáson megelőztek olyan pártokat, amelyek frakcióval rendelkeznek az Országgyűlésben.

Kiemelte, hogy ami szerintük nem szolgálja a magyar érdeket, az ellen

„ha kell parlamenti eszközökkel, ha kell, akár az utcán is, de kőkeményen fellépnek”.

Dúró Dóra kiemelte, mozgalmuk számára egyetlen dolog fontos: a nemzet.

kizárt, hogy a Mi Hazánk politikai ügyekben együttműködjön a DK-val, vagy az MSZP-vel, illetve “csatlós szervezeteivel”.

„Csatlósok”

  • Független Kisgazdapárt elnöke, Hajdara Roland elmondta: az a politika, amit a Mi Hazánk Mozgalommal közösen képviselnek, a nemzet megmaradásának alapját jelenti a jövőben.
  • Brassai Hunor, az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági tagozatának, a Magyar Ifjak Nemzeti Tanácsának elnöke szerint a Mi Hazánk Mozgalom törekvései erkölcsi iránytűi lehetnek minden igaz magyar érzésű embernek.
  • Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártjának (MIÉP) elnöke azt mondta, hogy a MIÉP, a Mi Hazánk és a Független Kisgazdapárt szövetsége az egyetlen radikális tömb ma Magyarországon. A kezdő lépések után az önkormányzati választásokon ismét baráti jobbot nyújtanak a mozgalom minden tagjának, és egyben az együttműködés folytatását kérik.

OLKT: A gyomrom fordul ki ettől a buta, primitív náci bandától

 

Forrás varosikurir.hu