Totális háborúra készül Orbán?

0

Orbán 2030-ig tervez. Ahhoz, hogy ezt az  elképesztő vágyát megvalósítsa totális leigázásra lesz szüksége.

Az eddigi győzelméhez elegendő volt a migránsozás a Sorosozás a kerítés építés és a megvédjük az országot szlogen.

A következő ciklusok megnyeréséhez ez már viszont kevés lesz. Ahhoz, hogy újra és újra győzelemre vigye pártját és önmagát, több ponton is totális háborút kell vívnia.

Elsőként a határon belüli ellenállásokat kell felszámolnia. Ehhez minden feltétele jogi és nem jogi lehetősége adott. A kétharmados parlamenti többség birtokában azt csinál amit akar. Szó szerint szabad keze van. Szinte korlátlan hatalommal tudja szétverni a maradék ellenzéket és az erősödő civileket. Ne legyen kétségünk, hogy ezt nem teszi meg.

Viszont a következő győzelemhez ez még kevés lesz. Ahhoz, hogy újra nyerni tudjon egy még ádázabb még nagyobb ellenséget kell találnia, aki ellen meg kell majd védeni a hazát.

A migránsozás és a Sorosozás eltörpül majd az új ellenség kép mellett. Muszáj lesz Orbánnak valakit vagy valamit találnia, amivel rettegésben tudja tartani azon szavazókat akik a haza megmentőjeként tartják számon.

Hogy mi és ki lesz az új ellenség azt nem lehet még tudni, de az biztos lázas keresés folyik, hogy kit lehet majd szidni és kitől kell majd rettegésben tartani az országot!

Jelenleg még migránsozás és a Sorosozás elegendő, de ezeket az unió könnyedén lesöpri majd és nem marad ellenség. Ezt nagyon jól tudják kormányzati körökben. A következő választásokig viszont már egy jól előkészített védelmi stratégiát kell felvázolni a jövendő ellenség ellen.

Izgatottan várjuk a fejleményéket, hogy ki vagy mi lesz a legújabb gyűlölet kampány része.