LEVÉL AZ ELLENZÉKI SZAVAZÓNAK! (+Videó)

0

Gondolom, pont annyira tele van már mindened a felcsúti gazemberrel, mint nekem. Gondolom alig várod már, hogy rácsok mögött lásd a bűnbandájával együtt. Talán már azok közé tartozol, akik ráébredtek: felszólításokkal, sajtótájékoztatókkal, parlamenti módszerekkel ezt nem fogod elérni. Talán már azok közé tartozol, akik csak arra várnak, hogy végre értelmes cselekedetekben vegyenek részt.

Hát akkor rajta. A szomszéd országok irigykedve végignézett eseményeiből tudod: a mégoly erősnek tűnő diktatúrák is gyorsan összeomlanak, ha utcára tóduló, és ott a hatalommal szemben kitartóan tüntető ellenzéki tömeggel szembesülnek. Nem vagyunk sem rosszabbak, sem kevesebben: a választási rendszerünk szüli a torz eredményt, hogy kevesebb szavazattal is kétharmados teljhatalmat kaphat az agresszív kisebbség. Ám nyilvánvaló többségünk erejét az utcán érvényesíteni tudjuk.

Nem kell más hozzá, mint minden ellenzéki erőnek utcára vonulni, ottmaradni, és híveiket is egységesen ottmaradásra bírni. De láthatóan az ellenzéki pártok vezetői – Gyurcsány kivételével – nem mernek erre az útra lépni. Te azonban tehetsz érte, hogy mégiscsak megtegyék ezt a hazánk jövője szempontjából történelmi fontosságú lépést. Gyere ki közénk a Kossuth térre, hozd magaddal kedvelt pártod szimbólumait. Ha elegen tesztek így, olyan nyomást gyakoroltok kedvelt politikusaitokra, hogy nem térhetnek ki az utcára menés kötelessége elől. Többé nem rajtuk múlik, mi lesz az országunkkal, hanem RAJTAD.

Kérlek, élj a lehetőséggel.

EGYSÉGBE!

Köszönöm, ha terjeszted. 🙂

Tuareg

Oszlatás a Kossuthon a lakatlan szigetek elnökének érkezése (Makao) ürügyén. Ha érkezik egyáltalán. KÉRLEK, TERJESZD!Köszönöm :)Tuareg

Gepostet von Gábor Szabó am Montag, 24. September 2018