TUDTAD?

0

Tudtad
Hogy nemzetközi felmérések és statisztikák alapján Jávor Benedek az Európai Parlament legtöbbet dolgozó magyar ellenzéki képviselője.

Tudtad
Hogy Jávor Benedek pert nyert az Orbán-kormány és a Paks2 építésével megbízott orosz Roszatom ellen, emiatt került a nyilvánosság elé az eddig titkolt paksi szerződés.

Tudtad
Hogy Jávor Benedek leplezte le Orbán vejének milliárdos csalását. A Párbeszéd EP-kévpseilőjének a bejelentése nyomán az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) arra a következtetésre jutott, hogy Tiborcz Istvánék bűnszervezetben lopták el a magyar és uniós adófizetők pénzét.

👉 Május 26-án szavazzunk az egyetlen közös ellenzéki listára, szavazzunk az MSZP-Párbeszéd szövetségre, hogy Jávor Benedek tovább dolgozhasson értünk!

Tudtad❓Hogy nemzetközi felmérések és statisztikák alapján Jávor Benedek az Európai Parlament legtöbbet dolgozó magyar ellenzéki képviselője.Tudtad❓Hogy Jávor Benedek pert nyert az Orbán-kormány és a Paks2 építésével megbízott orosz Roszatom ellen, emiatt került a nyilvánosság elé az eddig titkolt paksi szerződés.Tudtad❓Hogy Jávor Benedek leplezte le Orbán vejének milliárdos csalását. A Párbeszéd EP-kévpseilőjének a bejelentése nyomán az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) arra a következtetésre jutott, hogy Tiborcz Istvánék bűnszervezetben lopták el a magyar és uniós adófizetők pénzét.👉 Május 26-án szavazzunk az egyetlen közös ellenzéki listára, szavazzunk az MSZP-Párbeszéd szövetségre, hogy Jávor Benedek tovább dolgozhasson értünk!Május 26. 👉 MSZP-Párbeszéd ✖︎ 👉 Folytasd, Bence! 🇭🇺🇪🇺#HazaSzeretetEurópa #MSZP #Párbeszéd

Gepostet von Párbeszéd Magyarországért am Donnerstag, 2. Mai 2019