Tüske-hírek

Részeg kamionos cikázott az M3-ason, több autót összetört. A rendőröknek arra hivatkozott, hogy józanul nem bírja elviselni azt, ami itt van.
Haszan Róhani iráni elnök szerint Izrael likvidálta atomtudósukat, Mohszen Farizadehet. Izraeli források szerint bizony, hogy ők ölték meg.
Demeter Szilárd nem számít Soros-ösztöndíjra. Orbánéra továbbra is igen.
Kásler szerint a magyar egészségügy bírni fogja a nyomást. Ő viszont már rég nem.
A szakemberek szerint semmi gond nincs az olcsóbb lucfenyővel. Kályhaezüstsprayvel gyönyörű, exkluzív nordmannt varázsolhatunk belőle, a megmaradt festék pedig jó a filodendronra, de akár a zongorára is.
Brit tudósok a vírushelyzettel kapcsolatos reprezentatív, nemzetközi felmérésük alapján azt a megállapítást tették, hogy a veszélyeztetett, kihalásra ítélt emberiség fogságban is képes szaporodni. Főleg a nők.
A még mindig fiatal, ám instabil Navracsics szerint „néhány nyugati EU-ország még mindig gyanakvóan tekint ránk, valószínűleg instabil, fiatal demokráciának tart minket”.
Megvan a Fővárosi Állat- és Növénykert új igazgatója, miután a korábbi, Persányi Miklós valahol elveszett a biodóm plusz, pontosabban mínusz tízmilliárdjai között.

 

A fővárosi iparkamara vezetője nem ért egyet Parragh Lászlóval, de inkább mégis.
18 sorozathibát találtak az orosz metrókocsikon, bezzeg Tarlós alatt nem.
Forrás: Hócipő