Úgy tűnik, Gulyás Gergely egypártrendszert szeretne!

0

A keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) vette észre, hogy a kormánypárti médiabirodalom egyik tagja, a Zaol beszámolt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter keszthelyi kampánybeszédéről. A lap tudósításának a végén pedig olyasmi áll, ami alapján úgy tűnik, Gulyás egypártrendszert szeretne:

„Arról is beszélt, hogy Hévízen és Balatonfüreden a hivatalban lévő fideszes polgármesternek nincs ellenfele a választásokon, s abban bízik, hogy Nagy Bálinttal szemben is utoljára mernek kiállni. A következő öt év ugyanis olyan fejlődést hozhat, ha a város a lehetőségeket a kormánnyal együttműködésben kihasználja, ami után teljes egység teremthető a polgármester mögött, fogalmazott.”

Tehát Gulyás szerint már nem csak az a rossz, ha Fideszt legyőzik választáson, hanem már az is, ha el mernek indulni ellene. Ez persze csak egyike a Fidesz számtalan gesztusának, amiből érzékeltető a demokráciáról vallott felfogása.

A KÉVE közölte, hogy a demokráciát, a politikai pluralizmust súlyosan sértőnek tartja Gulyás Gergely kijelentését, ami szerintük jól illeszkedik a Fidesz etikátlan keszthelyi kampányába.

„Ennek eszközeiről (trollok tömeges bevetése, hackelés, média- és hirdetési felületek kisajátítása, közvélemény-kutatásnak álcázott lejáratás) korábban nagy terjedelemben beszámolt a független sajtó”

– közölték.

Via: MTI