Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc lecserélte az egyik harckocsiját.

Hadházy Ákos

A friss képeken ugyanis egy szürke BDRM-2 páncélozott, kétéltű felderítő jármű látható. A negyedik, korábbi képen (Németh Dániel fotója) egy zöld jármű díszeleg a hatvanpusztai birtok közvetlen szomszédjában elterülő bicskei “erőmű-tó” körüli luxus villák tövében. A színén kívül van néhány apró különbség, ami arra utal, hogy inkább új a verda, mintsem hogy átfestették volna.
Mivel korábbi hírek szerint a játékszerek nem Lőrinc gazda, hanem valamelyik cégének a nevén vannak, így sajnos nem kapnak az ársapkás benzinből. Pedig ezek a gépek 40-50 litert simán megesznek 10 km-en.Sebaj, a környékbeliek szerint rendszeresen ezzel a géppel ruccannak át Hatvanpusztára és vissza a két elképesztő luxus birtok vendégei. A kerekeken látható sár mindenesetre aktív használatra vall.
A gépek -mint ahogyan Lőrinc névleges vagyona- természetesen Orbán szolgálatában állnak és jól mutatják a miniszterelnök beteges vonzódását a háborús játékokhoz. De persze ha kell, a propaganda pillanatok alatt a béke angyalát rajzolja meg róla