Újabb brutális írást tett közzé az ördög ügyvédje: Orbánék már érzik a vesztüket, ezért a hatalom erőszakos, törvénytelen megtartására készülnek!

Az ördög ügyvédje egy velős írást tett közzé, amit most változtatás nélkül publikálunk.:

 

Orbánék már érzik a vesztüket, ezért a hatalom erőszakos, törvénytelen megtartására készülnek!

 

Az új honvédelmi törvény ezt teszi lehetővé a gátlástalan fideszes bűnszervezet részére, akkor is, ha esetleg elveszítenék a választásokat. A fideszes tervezet szerint ugyanis az orbán-kormány önkényesen bevethetné a magyar honvédséget minden olyan, 50 főnél nagyobb civil rendezvény vagy sztrájk esetén, amely az ő megítélésük szerint veszélyezteti az alkotmányos rendet.

 

Az orbáni diktatúra tehát akár éles lőszer alkalmazásával is vérbe fojthat minden olyan megmozdulást, amely például a választások elmaradása vagy nyílt elcsalása miatt szerveződne. Az új honvédelmi törvény tervezet értelmében ilyen esetben a kormány azonnal magához ragadhatja a főparancsnoki jogkört és direkt módon utasíthatná a kivezénylet katonákat és rendőröket bármilyen kényszerítő eszköz, akár éles lőszer alkalmazására is a megmozdulások felszámolása érdekében. Akkor is, ha egyébként az adott civil rendezvény teljesen békés…

 

Orbánék tehát a szánalmas csirkefarhát-cirkusz árnyékában már nyers erőszakra és háborúra készülnek…. a saját népük ellen!

 

 

Aggódó üdvözlettel: az ördög ügyvédje