Újabb döbbenetes részlet derült ki Homonnay Gergely furcsa halálának-kapcsán

Mint ismert: január 1-én holtan találtak rá egy római törökfürdőben Homonnay Gergely íróra, ellenzéki aktivistára. Az első információk szerint szívleállás okozhatta a halálát, ám rögtön pletykák indultak el az eset kapcsán. A most napvilágott látott információ pedig egyáltalán nem megnyugtató.

Egyelőre nem tisztázott, pontosan mi vezetett Homonnay Gergely halálához, ám egyre több az igen furcsa egybeesés, ami így együtt már nyugtalanító, főképp azt tudva, hogy egy olyan ellenzéki véleményformálóról van szó, aki ellen már évek óta uszít a kormányzati média. Amit biztosan tudunk:

  1. Az ördög ügyvédje (Homonnayról többen azt gyanítják, ő állhatott az oldal mögött) december végén ígért leleplező felvételeket Varga Juditról. Facebook-oldalán azt állította, felvételei vannak arról, hogy az igazságügyi miniszter a nőkhöz is vonzódik, és érintett egykori helyettese, Völner Pál korrupciós botrányában, de december 28-a óta nem hallat magáról.
  2. Varga Judit bejelentette, feljelenti az Ördög Ügyvédjét, mert biszexuálisnak és korruptnak nevezte.
  3. Varga Judit december 31-én posztolt egy fotót, amelyen egy gépfegyverrel lő, “sose tévesszünk célt” felirattal.
  4.  Perintfalvi Rita arról számolt be, hogy 4-5 napot töltött Homonnayval Rómában, aki “boldog volt és szerelmes, de nagyon félt, hogy bántani fogják.”
  5. Most az derült ki, hogy

BÜNTETŐELJÁRÁS KERETÉBEN VIZSGÁLJÁK HOMONNAY GERGELY HALÁLÁT AZ OLASZ HATÓSÁGOK!

Ez pedig azt jelenti, hogy nem balesetről, és nem természetes halálról van szó! Az előbbiekben általunk felsorolt tények nincsenek egymással összefüggésben, azok egymástól teljesen függetlenek. Óva intünk mindenkit attól is, hogy az olasz és magyar sajtóban felröppenő állításokat bárki készpénznek vegye, azokra semmilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre.