Újabb gyanúsítottak is lehetnek Gyárfás után a Fenyő gyílkosságban!

0

Ügyvédje is megerősítette, hogy vallomást tett Gyárfás Tamás, akit kedd délután vettek őrizetbe a rendőrök annak gyanújával, hogy ő adott utasítást Fenyő János médiacézár meggyilkolására.

Részletes vallomást tett és tagadta a bűncselekmény elkövetését Gyárfás Tamás, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy ő volt a felbujtó Fenyő János médiavállalkozó 20 évvel ezelőtti kivégzésekor.

A Bors szerint a

Fenyő-ügyben újraindított nyomozást ugyanakkor maga Gyárfás Tamás gyorsította fel, amikor egy őt zsaroló hangfelvétellel állítólag besétált a rendőrségre.

A lap szerint elfogása is időzített lehetett, a Nemzetközi Úszószövetség alelnökét titkosszolgálati módszerekkel figyelhették, így arról is tudhattak, hogy szerdán Kí­nába utazott volna a pekingi Szinkronúszó Vi­lág­kupára.

Gyárfás után lehetnek még újabb gyanúsítottak

Kovács Lajos, a döglött ügyek osztályának egykori vezetője a lapnak azt mondta, hogy több kérdés még tisztázatlan,

így Portik Tamás, Jozef Rohác és Gyárfás Tamás mellett lehet még az ügynek gyanúsítottja.

A Blikknek Sándor István, a Papa néven ismert exnyomozó azt mondta, a Fenyő-gyilkosság után két héttel leadott jelentésében benne volt az ügy megoldása, ami nagyban hasonlít ahhoz, amit most a hírekben hallani lehet.

A Fenyő-gyilkosságban is nyomozó egykori rendőr szerint több mint száz „beépített” embere dolgozott az utcán és információi jónak bizonyultak akkor is.

 

olkt.hu/Blikk, Bors