Újabb gyomorforgató dolog derült ki Szájer Józsefről

A brüsszeli melegparti semmi ahhoz képest, ami szinte végig a szemünk előtt volt, mégsem vettünk róla tudomást.

Szájer Józsefről a történtek után már nem a gránitszilárdságú magyar alkotmány, hanem más férfiak gránitszilárdságú alkotmánya jut majd minden választó eszébe.

De ez nem helyes.

Szájer Józsefet nem a szexuális orientációja, vagy szokásai határozzák meg elsősorban. Persze, nem helyes, ha valaki vazelint kínáló meztelen férfiak társaságát keresi, miközben nős, kereszténydemokrata, és szabadidejében asszisztál a magyar melegek jogainak csorbításához. És persze nem helyes az sem, ha valaki a hátizsákjában ekivel, megfelelő védőkesztyű nélkül mászik ereszcsatornákon. De ez legyen a kereszténydemokrácia, a rendőrség és a munkafelügyelet problémája.

Szóval nem az a baj, ha valaki túlfűtött szexualitásban éli a mindennapjait, és az is csak rá tartozik, hogy ezt nőkkel vagy férfiakkal műveli.

Mellékszál, de a Szájer története arra is rámutat, hogy tán DJ Jeszynek mégsem volt igaza, és mégsem a fideszes lányok szopnak a legjobban.

A mi problémánk legyen inkább az, ami minden félrelépésnél, álszentségnél is gusztustalanabb és visszataszítóbb Szájer József múltjában, és amit csak nagyon kevesen mertek eddig kimondani.

Mi viszont nem félünk lerántani a leplet Szájer Józsefről:

Szájer József ugyanis mindvégig fideszes volt.

 

Forrás és hasonló írások:https://hircsarda.hu/2020/12/03/ujabb-gyomorforgato-dolog-derult-ki-szajer-jozsefrol/