Újabb hajmeresztő döntéssel veszélyezteti a diákokat Orbán

Mi az, hogy akkor sem állhatnak át digitális tanrendre, ha koronavírusos diákot találtak az osztályban vagy az egyik tanár kapja el a betegséget? Az oltás nagyon fontos, hosszú távon az egyetlen megoldás, de nem csodafegyver. Minden eszközzel védeni kell a gyerekeinket!

A járvány kezdete óta különböző esztelen döntéssel nehezíti a kormány az iskolások, a tanárok életét. Most megtiltották a digitális oktatást az oltható korosztályoknak.

A józan ésszel szembe megy a kormány, amikor nem védekezik az iskolákban a koronavírus új variánsaival szemben.

Mindenki tudja, hogy az iskolákban terjed a legjobban a vírus, nyilvánvalóan ott kell a leginkább elővigyázatosnak lenni. Ehhez képest Orbánék semmilyen óvintézkedést nem tettek ebben a tanévben sem.

Ausztriában kötelező teszteléssel indítják a tanévet, a magyar iskolákban se szűrés, se lázmérés, de a még a távolságtartás sem kötelező. Orbánékat ahogyan az előző tanévben, úgy most sem érdekli mi lesz az iskolásokkal, tanárokkal, vagy a diákok szüleivel.

Orbánék ezúttal sem készültek fel az iskolakezdésre, Maruzsa pedig hűséges csicskaként megpróbálja elhazudni a mulasztást.

Káslerék legújabb agymenése: azok a diákok, akik megkapták a védőoltást vagy az elmúlt félévben átestek a koronavírus-fertőzésen, nem minősül kontaktszemélynek. Akkor sem, ha egy közvetlen családtagja betegszik meg – írja a Népszava.
6. osztály felett nem lehet tanügyi intézkedéseket elrendelni még akkor sem, ha egy vagy több tanuló, pedagógus megbetegszik.

Az embertelenségi minisztérium lényegében megtiltotta, hogy egyes osztályok vagy intézmények digitális munkarendre álljanak át azokon az évfolyamokon, ahol már oltható korosztályú gyerekek járnak.

A PDSZ-t több tanár is megkereste, hogy tanár kollégáik úgy mentek be dolgozni, hogy mondjuk házastársuk volt covidos.

Harmincezer halott – ez lett az eredménye az elmúlt másfél évben a Fidesz-kormány alkalmatlanságának. De ebből sem okultak.