Újabb indiaikender-ültetvényt számolt föl a rendőrség Hódmezővásárhelyen az ifi fideszes közelében!

Újabb száz tő fölötti indiaikender-ültetvényt számolt föl a rendőrség Hódmezővásárhelyen – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szabó Szilvia közölte, a rendőrség ügyeletére július 11-én érkezett bejelentés, hogy egy külvárosi lakatlan házban ismeretlenek nagy mennyiségben marihuánát termesztenek.

A nyomozók az ingatlanban mintegy 120 tő kendernövényt találtak, amelyet lefoglaltak. Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a rendőrök eljutottak egy 32 éves helybeli férfihez és 25 éves társához, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók – tudatta a százados.

A feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az idősebb férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, míg fiatalabb társa szabadlábon védekezhet.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk róla ebben a cikkünkben, a rendőrök július 8-án számoltak föl egy 350 töves indiaikender-ültetvényt egy hódmezővásárhelyi tanyán. A kábítószert a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik helyi vezetője termesztette. A 27 éves férfi azóta kilépett a Fidelitasból.

 

Fidelitas
Fidelitas