Újabb kilakoltatás: 18 millióból 76 millió lett !

0

18 millió forintosnyi devizahitelt vett fel ez az idős asszony. A tartozását – amelynek törlesztőrészlete a duplájára emelkedett – 6 évig tudta fizetni, majd segítséget kért a hitelintézettől átütemezésére. Segítséget nem, csak végrehajtási eljárást kapott.

Abba bízom és hiszek benne, hogy győz az igazság és ezt nem lehet megtenni, különösen úgy, hogy nagyon sok jogtalanság történt, hogy ide juttattak bennünket, hogy ki akarnak pakolni– mondta az asszony képviselője. Az asszony képviselője szerint is szabálytalanságok, határidők és jogkörök figyelmen kívül hagyása jellemezte a végrehajtást a kezdetektől. Gulya Tibor azért érkezett a helyszínre, hogy az általa bizonyító erejűnek tartott dokumentumokkal megakadályozza a kilakoltatást.

Pribilinszky Sándorné még mindig a holtig tartó haszonélvezője az ingatlannak. Ennek ellenére az illető személy közölte, hogy őt ez nem érdkli, ő akkor is úgy gondolja hogy ki ki fogja tenni az ingatlanból. Én erre mondta azt, hogy sok sikert hozzá, ugyanis hogy ha felhatalmazást kapok tőle, akkor meg is védhetem az ingatlan, akár testi erővel– mondra Gulya Tibor megbízott képviselő.