Újabb korrupciót leplezett le Borkainál Hadházy Ákos!

0

Teniszpályával és istállóval is rendelkező birtoka van Sokorópátkán Borkai Zsolt győri polgármester feleségének – írta a Facebookon Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. A politikus szerint a fegyveres őrökkel őrzött birtok hat összevásárolt telekből állt össze és ennek igazolásaként a tulajdoni lapról is töltött fel képet.

Borkainé Havassy Myrtill telkén – írja Hadházy – néhány évvel ezelőtt még semmi nem volt, 2012 óta azonban felhúztak egy központi épületet, valamint van istálló, karám, szőlő és egy kiserdő is található. Sőt, a politikus állítólag azt hallotta a háznál dolgozó építőmunkásoktól, hogy egy jakuzzit is építettek, valamint azt, hogy az egész, 4 hektáros területet alagcsövezték, amelynek a költsége több tízmillió forint.

Ahogy azt korábban megírtuk, az egy győri általános iskolában tanító polgármester-feleség kapcsolatban áll egy önkormányzati céggel, ugyanis ő email-címét adták meg több sportrendezvénynél is a Győr Projekt Kft. kapcsolattartójaként, a Győr Projekt pedig Győr megyei jogú város önkormányzatának 100 százalékos tulajdonában áll, amelyben a tulajdonos képviselője Borkai Zsolt. Ennek a társaságnak volt a feladata a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra a sportlétesítményeik fejlesztése, az önkormányzati ingatlanok működtetése, de turisztikai feladatokat is ellát, és több mint 16 milliárd forint közpénzből juttatott támogatást kapott.

Ismerje meg Borkai polgármester pedagógus feleségének egészen elképesztő méretű birtokát! Egyelőre csak kívülről,…

Gepostet von Hadházy Ákos am Donnerstag, 10. Oktober 2019