Újabb titkok kerültek napvilágra Diana hercegné és Kennedy találkozójáról!

Lassan 25 éve találgatja a világ, mi volt Kennedy és Diana hercegné között. Most kiderült!

1995 nyarán az ifjabb John F. Kennedy titokban találkozott Diana hercegnével New Yorkban, hogy meggyőzze, szerepeljen politikai újságja, a George magazin címlapján, ám azóta is sok spekuláció terjed arról, hogy mi is történt pontosan azon a napon a Carlyle Hotel lakosztályában.

Most végre vége a hoaxoknak, RoseMarie Terenzio, Kennedy vezető asszisztense úgy döntött, pontot tesz az ügy végére, és elmeséli, hogy is zajlott pontosan főnöke és Diana találkozója. Hogy miért most, ki tudja, ám Diana hercegné életéről minden új információ megborzolja a világot, noha a tragikus autóbalesetnek már 22 éve.

Terenzio elmondása szerint a találkozó sokkal ártatlanabb volt, mint ahogy arról szeretnek pletykálni, persze azt Kennedy is pontosan tudta, hogy a sajtó és a paparazzik rászálnak a témára.

Nagyon jó lábai vannak.

Az asszisztens szerint ez volt az első, amit JFK a találkozó után mondott neki Dianáról, ezen persze maga is meglepődött, mindenre számított, csak erre sem. Majd így emlékezet vissza főnöke szavaira:

Aztán megjegyezte, hogy a hercegné milyen félénken viselkedett. Meglepődött, hogy mennyire szerény. Mindketten találkoztak Teréz anyával, a közös pont miatt erről beszélgettek, és persze azt is megjegyezte, hogy milyen szép.

olkt.hu/simfalogic.news