Újból megalakult az AVH…

Újból megalakult az AVH, csak most nem állam, hanem alkotmányvédelmi hivatal. (Ne legyen kétségünk a-felől mi is az intézet célja!)

Nincs oktatási, egészségügyi miniszter, de van öt gazdaságért felelős miniszteri poszt. Vajon mi is lehet egy ilyen kormány célja az AVO – val az élen?

A csapat döntött. A következő 12-16 hónapban minden projektünket, (amit elterveztünk és már építünk) amint befejezünk, piacra visszük… És eladjuk.

Aztán (hacsak nem jön meg az ország esze) – még a 2024-es választási őrület előtt, elhagyjuk az országot. (Nem sok. 20 magasan képzett technikus és mérnök a családjával). Nem fogunk hiányozni ennek a bölcs, jóindulatú, egyre szabadabb országnak, ahol a minap én megkaptam, hogy cionista vagyok, vigyázzak magamra, és előbb utóbb, vagy börtönben, vagy gödörben végzem, de legjobb lenne, koncentrációs táborba zárhatnának, ahová való vagyok.

Az emberek rühellik a szabadságot, mert gondolkodást, értékrendet és világos érveket kíván, míg az autokrácia megmondja miben higgy, mi a jó, mi a rossz és mitől vagy bánatos… Sőt, ki az az ellenség, akit ha gyűlölsz (megölsz) jobb lesz. Ma ez kell Magyarországnak. Rákosi és Gerő, Szálasi és Horthy bokázós, kakastollas, elitista világa… Amibe nekem, nekünk, nem sok hely akad.

Mivé lettél drága hazám?

Juhász Zoli