Ujhelyi István szénné alázta a szennymédiát!

0

Az elmúlt napokban attól volt hangos a fideszes sajtó, hogy a volt Szeviép-vezér szerint a cég fizette Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő szegedi házát, ahol a kormányközeli sajtó szerint borospince, kerti tó, jakuzzi és úszómedence is van.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a szegedi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján pénteken fel is szólította Ujhelyit, hogy számlákkal igazolja, hogy ki újította fel a szőregi városrészben található házát, ami az állítása szerint 30-40 millió forint lehetett.

Szombaton Ujhelyi rendhagyó sajtótájékoztatón meghívta a családi házába az újságírókat, hogy nézzék meg a “luxusházat”. Közben azt is elárulta, hogy a számlákat is felkutatták, ezekből kiderült, hogy a 2002-ben vásárolt, egyébként panelelemekből épült, korábban kertészetként működő családi házat 2004-ben újítatták fel: 324 ezer forintból a melléképületet hozták helyre, aminek a villamossági rendszerét 411 ezer forintból cserélték ki, míg a panelépület hőszigetelése 561 ezer forintba került.

Amikor az ellenzéki politikus körbevezette a házában a jobboldali médiumok képviselőit, azok megszégyenülve kullogtak Ujhelyi után. Az elhíresült wellness részlegre külön szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Részletek a videóban:

“Öntsünk tiszta vizet a medencébe!” – Ujhelyi István rendhagyó sajtótájékoztatója Szegeden, a fideszes propagandamédia hazugságaival kapcsolatban. Ossza meg Ön is az élő közvetítést, hogy mind többekhez eljusson!#fideszesfakenewsgyár

Gepostet von Ujhelyi István dr. am Samstag, 30. März 2019