Ukrajna szerint Lukasenka be akar szállni a háborúba és gyaníthatóan Orbán is

Az oroszok támadást indíthatnak Belarusz kritikus infrastrukturális létesítményei ellen, az egyik fő célpont az Asztravec atomerőmű lehet.

 

Moszkva a támadásokért pedig a NATO tagállamait és az ukránokat fogja hibáztatni – számolt be az Unian a Telegramon az ukrán állambiztonsági szolgálat közleménye alapján.

Jelenleg a belorusz KGB, a belügyminisztérium és a határőrség egységei már magas készültségben vannak

– közölte az ukrán állambiztonsági szolgálat.

Hozzátették, a támadás célja a belorusz hadsereg Ukrajna elleni háborúba való belépésének felgyorsítása a megszállók oldalán, valamint a Kreml számára előnyös pozíció kialakítása Belaruszban.

 

 

 

Ez az ember beteg!

 

Aki a hétvégén egy kicsit kikapcsolt, és most keres útbaigazítást egy avatott szakértő, mondjuk Orbán Viktor Facebook-oldalán, hogy éppen merre vannak a frontok és ki ellen kell harcolni, annak próbálunk segíteni.

Szombaton délelőtt az volt a helyzet, hogy az ukránok továbbra is hiába várnak magyar segítségre a szabadságharcukhoz, nekünk máshol lesznek lekötve az erőink:

Majd kiderült, hogy van ugyan ez a háború dolog Ukrajnában, és bezavart a magyar választásba:

 

De a megoldás az, hogy jó helyre kell szavazni

 

És akkor a béke úgy fog kinézni, hogy semmi közünk ahhoz, hogy Oroszország lerohant egy szuverén szomszédos országot, de „Gyurcsány és a baloldal beszállna a háborúba. Mi békét akarunk!” (vasárnap délután 15:29-kor)

 

Így aztán elkerülhető az is, hogy magyar gyerekek vegyenek részt a háborúban:

 

Majd eljön a vasárnap este (19:05), és Orbán kiadja a parancsot: belföldön csata és harc!

 

via.  (444.hu)