Ukrajnáról

Lang Alex

Azt már megszoktam, hogy az Orbánnal szemben tett jegyzeteim, megosztásaim, stb mindig előhoznak pár sápkóros orbanistát, akik remegő szájszéllel küldenek el anyámba.
Putint, illetve az általa kezdeményezett orosz – ukrán háborút nem nagyon feszegettem, se időm, se hangulatom nem volt hozzá. Most egy picit megkapirgáltam Putint és lám, egyből előkerült jó pár oroszbarát olvasom, akik késhegyre menően mentegetik ezt a Madame Tussaud Panoptikumába való figurát (már most úgy néz ki, mintha viaszból lenne).
Kezdem azzal, hogy 2014-ben megírtam, hogy ez lesz a folytatása a Krím-félsziget orosz megszállásának, mármint az, hogy az oroszok egész Ukrajnát akarják. Aztán azt is megírtam 2014-ben, hogy az oroszok oda ígérték Orbánnak a Kárpátalját, ezért is(!) nyalja Putin illetve az oroszok hátsóját az egész magyar kormány. Ahogy írtam arról a titkos(?) megállapodási javaslatról is, amiben az oroszok felkínálták a lengyeleknek Ukrajna felét.
Ezért sem voltam meglepődve az idén februárban fellobbant orosz – ukrán háborún, mert ez már tart 2014 óta.
Oké, én nem vagyok tanult külpolitikai elemző, én csak összerakom a begyűjtött infókat. 🙂
A sok oroszbarát, Putin függő emberkének egyszerűsítek a dolgon 🙂. Putin háborúja úgy néz ki az ukránok ellen, mintha mi holnap, a magyaranyanyelvű szlovákiai magyarok jogos vagy jogtalan sérelmeire hivatkozva, katonai erővel benyomulnánk Szlovákiába és azt mondanánk, a túlnyomórészt szlovákiai magyarok lakta területekre, hogy ez a miénk!(ez sincs amúgy kizárva)
…és persze Orbán azt mondaná, hogy ez nem területszerző háború, hanem csak a magyar anyanyelvű emberek érdekében történt.
Eddig ugye érthető, kedves Putin rajongók!? 🙂
…és amikor Orbán elfoglalná, a javarészt magyarok lakta területet, azt nem csatolná automatikusan Magyarországhoz, hanem létrehoznának egy Szlovákiától független, de magyar fennhatóság alatt álló szakadár államot.
A világ persze hőbörögne, lenne pár ejnye-bejnye a világpolitikában, aztán csend. Majd 7 év után valamilyen okafogyott történetre való hivatkozással, újra indítaná Orbán a támadást a megmaradt szlovák területekért.
Ez történik jelenleg Ukrajnában.
Tehát nekem senki ne tolja a képembe a viaszképű Putint, nekem ne jöjjön senki az így az ukránok, úgy az ukránok szöveggel. Ukrajna 2014 óta hadban áll Oroszországgal, ennyi!
Ja, azt a dumát is unom, de végtelenül, hogy, de az USA…
Kispofáim, jelenleg Oroszország indított területszerző háborút, jelenleg Oroszország fenyegetőzik a nukleáris fegyverek bevetésével, jelenleg tömegsírokat találnak az ukrán felszabadítók, az orosz hadsereg kiűzése után!
Ezek tények!
Ahogy az is, hogy Putyin egy nyomorult, korcs elme!
fotó: Madame Tussaud Panoptikuma, London