Üldözött keresztények: Iványi Gáborékat lélegeztetőgépekkel segíti az államtitkár

Pénzt nem ad az állam. Vannak itt használaton kívüli cserkészett, fürkészett lélegeztetőgépek, melyek nem alkalmasak arra, hogy lélegeztessenek. Tudják be azokat fizetség gyanánt!

El akarják zárni a gázt Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET) Dankó utcai bázisán, több önkéntes viszont molinókkal és piros-fehér szalaggal próbálja elüldözni a keresztény gázóra-leolvasókat.

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárság rögtön felajánlotta a segítségét, lélegeztetőgépekkel próbálja jobb belátásra bírni az adófizetők pénzét óvodára vagy hajléktalanszállóra elszóró Oltalom Karitatív Egyesületet.

“A kormány számára fontos a párbeszéd! Mivel ezek a gépek elég drágák, reméljük, hogy kielégítjük Iványi Gáborék féktelen pénzéhségét, cserébe azt kérjük, hogy fejezzék be a keresztényellenes cselekedeteiket és engedjék be a hithű gázóra-leolvasókat!”

– mondta Azbej Tristan, aki pofátlannak tartja, hogy Pikó András is hozzá fordult. Az államtitkár szerint Józsefváros polgármestere telhetetlen, hisz egy százalékos felajánlásért kalapozik, miközben már 50 százalékot kapott az önkormányzati választásokon.

Az államtitkár elmondta: azért, hogy a lakók ne fázzanak télen a gázhiány miatt, a lélegeztetőgépeket egy etiópiai iskolában helyezik majd el. Tristan emlékeztetett, hogy a “Hungary Helps Program” közvetett célja, hogy enyhítsék a Magyarországra nehezedő migrációs nyomást, ezért megkérik Iványi Gáborékat, hogy a segítségért cserébe egy ideig ne szökjenek haza Afrikából.

UPDATE: A magyar kormány cikkünk megjelenése után reagált. Azt írták, továbbra is biztosítják a gázt a MET-nek, csak nem a Magyar Evangéliumi Testvérközösség, hanem a MET Magyarország Zrt. számára.

Forrás és hasonló ironikus írások itt:https://hircsarda.hu/2020/09/23/uldozott-keresztenyek-ivanyi-gaborekat-lelegeztetogepekkel-segiti-az-allamtitkar/