Úristen, egy 19 éves lánynak önálló véleménye van! Most mi lesz Fideszéknél?

0

Bepánikolt, sőt sokkos állapotba került a gimnázium az ellenzéki diáklánytól, elhatárolódtak a saját tanítványuktól.

A diáklány decemberben egy kecskeméti tüntetésen elmondott, szokatlanul erős beszédével hívta fel magára a figyelmet, majd a hétvégén a Hallgatói Szakszervezet demonstrációján is keményen kiosztotta a Fidesz-maffiát.

A másik videó a Nagy Imre szobornál történő megemlékezésen:

Nagy Blanka iskolája, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium annyira bepánikolt a saját karakán diákjától, hogy a mai napon külön közleményben határolódtak el tőle. (“Bátor” módon a lány nevének említése nélkül, de félreérthetetlenül rá célozva.)

 

Az iskola törölte az elhatárolódó posztot, mintha sosem lett volna.

De.

Nagy Blanka reakciója sem váratott sokat magára, idézzük szó szerint:

“Reagálva az iskolám kiírására és az elmúlt hetek eseményeire.
1) Kedves iskolám! Kérlek titeket, ne vegyétek támadásnak, de ha 4 év alatt néhány embert leszámítva senkit nem érdekelt, hogy iskolán kívül vagy belül mit csinálok (legyen ez egy általam rendezett darab vagy az, hogy az elmúlt évek rendszeres fellépője voltam az iskolai fellépéseknek, részt vettem versenyeken, nyertem meg pályázatokat, segítettem sok iskolai rendezvény lebonyolításában) akkor ne most kezdjék el figyelembe venni a cselekedeteimet.
2) meg szeretném kérni az összes olyan ismerősömet arra akik támadnak emiatt, hogy jelöljenek ki…csak a jó bioritmusom érdekében ?
3) aki amiatt akar megvetni, hogy káromkodtam, az tegye a szívére a kezét, hogy ő SOHA életében nem káromkodott és még csak véletlenül sem mondott csúnyát másra.
4) Ha Kövér László hasonló ilyeneket mondhat az ellenzéki politikusokra, ha Orbán Viktor lecsürhézheti az ellenzéki aktivistákat akkor én miért ne?
5) Senkinek semmi joga elítélni.
6) Köszönöm annak az Úriembernek aki ma odajött hozzám és gratulált és elmondta, hogy most már ő is ki mer állni és el mer menni tüntetésekre!
7) Boldog karácsonyt!
8),, Most kell szerénynek lenni, mert most van mire” /OV./
O1G❤”

 

 

 

olkt.hu