Utcára!!!

0

A Magyar Liberális Párt részt vesz a civil szervezetek és az ellenzék „Nemzeti egységért” címmel meghirdetett március 15-i demonstrációján, amelyet 15 órától tartunk Budapesten, a Szabad sajtó úton, és arra kérjük minden szabadságszerető honfitársunkat, hogy ők is csatlakozzanak a rendezvényhez! 

Mindenkinek ott a helye, aki hazánk jövőjéért aggódik, és tenni szeretne egy igazságosabb, egyenlőbb és testvériesebb Magyarországért. A megosztottság helyett végre összefogásra és együttműködésre van szükség. Álljunk ki közösen minden magyar állampolgár jogaiért: nemre, hitre, nemzetiségre, világnézetre, egészségi állapotra és életkorra való tekintet nélkül!

A Liberálisok az ellenzéki demonstráció mellett, a korábbi évekhez hasonlóan idén is megtartják saját megemlékezésüket. A párt és annak ifjúsági szervezete, a Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) a közös ünnepség előtt, 13:30-tól a Pilvax közben emlékezik az 1848-49-es szabadságharc hőseire.

Az eseményen beszédet mond Bősz Anett országgyűlési képviselő, Fodor Gábor pártelnök, Sermer Ádám főpolgármester-jelölt, valamint Radó Bence, a LiFT elnökségi tagja. A rendezvényen közreműködik Áron László színművész. A Liberálisok megemlékezésére, valamint a közös demonstrációra szeretettel várunk minden demokratát! Emlékezzünk közösen a ’48-as hősökre! 

Forrás:Liberálisok/ Facebook

A Liberálisok saját megemlékezése elérhető a Facebookon is:

https://www.facebook.com/events/444857292947557/?ti=cl

A közös demonstráció Facebook – eventje:

https://www.facebook.com/events/1994849767487618/?ti=cl