Üzenet a Bayer Zsolt nevű véglénynek: Az a proli vagyok aki pofán fog verni.

0

Csak mert már nagyon megérdemled.

Most ne arra gondolj azért fogsz új fogsort csináltatni magadnak mert prolinak neveztél egy fiatal lányt. Ő megvédi magát tőled, le fog söpörni az értelem nevében mint egy kellemetlen pihét a kabátja ujjáról.

Én is csak egy proli vagyok, de nem azért mert szerinted az egy olyan sértő kifejezés. 

Büszke proli vagyok a panel fajtából, aki egy lakótelep földszinti lakásban tanulta meg a munka tisztességét, az adott szó becsületét, az őszinteség természetességét.

Büszke proli vagyok, aki világ életében a két kezével kereste a kenyerét, aki a tudását az eszével szerezte, aki még megtanulta a szüleitől mi a becsület, és az mennyire fontos.

Büszke proli vagyok a melós fajtából aki adózik, és ezért úgy érzi bele szólhat abba mi történjen az általa megtermelt közvagyonnal, amiből most egy olyan véglény mint Bayer Zsolt kiválóan és érdemtelenül megél. Meg a többi tehetségtelen cimborája is akik megtalálták vele együtt hozzá a kinyalni való segget.

Büszke proli vagyok aki látja milyen fekély vagy te Bayer Zsolti a média végbelében, aki azt gondolja magáról bármit megtehet, mert a hatalom a barátja ezért nem éri bántódás semmilyen hatóság részéről.

Büszke proli vagyok aki mindenét a maga erejéből szerzett meg, aki viselte a hatalom minden döntésének a következményeit, legyen az bármilyen oldalú.

Büszke proli vagyok aki épít, egyesít, hozzáad, értéket teremt veled ellentétben aki rombol, gyűlöl, feléli a jövőt, dicsőíti a múltat ahol nem a tehetség számított, mert csak így érvényesül a maga sekélyes erkölcsi mércéje szerint.

Büszke proli vagyok aki nem kávézik veled egy asztalnál, de bármikor feltűnhet a közeledben a kérges tenyerében a véleményével. És az fájni fog.

Mert veled nem érdemes beszélni, neked nem érdemes az értelmedre hatni ezt már számtalanszor bebizonyítottad. Veled le kell számolni, és ehhez olyan ember kell ellenfélnek, akit nem te választasz az általad gyengéknek gondoltak közül, mert azokba szívesen bele rúgsz csak hogy mutasd mekkora csávó is vagy a halpiacon. Hanem abból az igazi tökös fajtából megy most neked valaki aki nem fél a szemedbe nézni mikor kitapossa a beled.

Ne gondold Zsoltika, hogy hisztizésedben melynek összefüggésében a proli szót használtad megbántottál bárkit is. Magadról állítottál ki bukott bizonyítványt. 

Bárhogy is szeretnéd a prolikat nem bántottad meg, ők egy büszke réteg akik értékesek, és veled szemben bármikor meg is védik magukat. 

Tudja a proli Zsolti hogy milyen szar ember vagy aki vágyja az elismerést, de mivel a kutya nem kíváncsi rád ilyen sértegetéssel igyekszel felhívni magadra a figyelmet, és ezzel fontosnak gondolni személyed. A prolit nem ez bántja, hanem az amire felhasználod.

Csináld amit jónak látsz Zsolti, de ne bújj el a következmények elől és viseld azt, mert az tudod nagyon fog fájni. És nem csak azért mert átrendeződik tőle az arcod, hanem mert emberként is meg leszel taposva ha szembe megy veled egy proli. 

Legyél már férfi csak egyszer, ne a szoknyában táncoló kis egér ahogy eddig is tetted.

szerző.: BANDITA.