Vadai Ágnes keményen belerongyolt Kocsis Mátéba

Néhány napja közölte le a Köztársaság22, hogy Budai Gyula buta libának nevezte Kunhalmi Ágnest. Az összefogás női kara -ahogy kell- nyomban egymás mellé álltak: Vadai Ágnes visszaüzent Budainak.

Valahogy sejteni lehetett, hogy a mostanában igen aktív fideszes Kocsis Máté sem fog kimaradni a csetepatéból. Amolyan fideszes keresztény-konzervatív módon megpróbálta kiosztani Vadait.

Szóval lehet, hogy Budai Gyula szóhasználata nem a legszerencsésebb, de ha sértésekről van szó, a baloldaliak inkább fogják csak be a lepénylesőjüket! Vadai produkciója az MTVA székházánál felejthetetlenül előadott ripacskodó műsírásánál is álságosabb és hamisabb.

– Kocsis Máté/Facebook-oldala

Kocsis -feltehetően- erre a 2018-as eseményre utal, amikor az MTVA-t emlegeti.

A fideszes keresztény-konzervatív Kocsis itt nem áll meg. Belekeveri Donáth Annát és az apját, mintha nekik bármi közük volna ehhez. Hiába, ha elfogy az érv jöhet a kegyetlen, indokolatlan vagdalkozás:

De nem hallottunk a women power-ről akkor sem, amikor a kommunista Donáth László, Donáth Anna apja erőszakosan tapizta, paskolgatta, molesztálta egy szeretetotthon női munkatársait, és még hosszan sorolhatnánk.

– Kocsis Máté, a  Fidesz frakcióvezető-helyettese

Ezek a zavaros -és mellesleg szintén szexista- gondolatok a volt MIÉP tag Kocsis Mátéból Jöttek ki, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járt.

Gonoszság, rosszmájúság belekeverni Donáth apját, hisz Donáth Anna nem tehet arról, milyen az apja. Egyébként ehhez semmi köze a momentumos EP képviselőnek.

Orbán Viktorról sem feltételezzük, hogy veri a gyerekeit, pedig -a saját elmondása szerint-, apja rendszeresen verte őt fiatal korában.

Vadai minden esetre helyretette a Kocsist:

Kocsis frakcióvezető úr azt üzente Budai Gyula buta libázós szavait védve, hogy fogjam be a lepénylesőmet. Értem én, hogy az ön közösségében ez a viták megoldásának a módja, de engem nem így neveltek. Olvasva a posztjához írt ocsmányabbnál ocsmányabb választói (és önhöz szellemiségében biztosan közel álló) kommenteket, egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyire futotta.Azon azért gondolkodjon el egy pillanatig, hogy ami megfelelő lehet fideszes képviselőként, az biztosan nem üti meg egy férfi szintjét! Ja, és WOMEN POWER! 😊

– Vadai Ágnes Facebook-oldala

 

Kocsis forrás:

Vadai forrás:

 

Fotó: Vadai Ágnes Facebook-oldala