„Vágjátok haza őket”

0

„Vágjátok haza őket”

Ezzel a veretes eligazítással küldte néhány éve önkormányzati választási csatába a miniszterelnök a pártkatonáit, egy megyei jogú városban.
Hát nem éppen klasszikus görög, vagy római politikai szónoklat, de minek is az nekünk? Van saját, felcsúti- magyar-plebejus-polgári, keresztény-konzervatív-illiberális kultúránk. A fenti kijelentés óta eltelt időben pedig egyre csak erősödött keresztény szabadságunk rendszere.

A beindult 2019-es önkormányzati választási kampány alapján csak elképzelni tudom, hogy mit is tartalmazhat ma a propaganda minisztérium belső útmutatója.

A hatalom, – egy általam elképzelt- titkos választási útmutatója:

Nekünk Magyarország az első!
Győznünk kell ! Az ár nem számít!

1.Mutassatok erőt!- Tapossátok el az ellenzék jelöltjeit. Minden módon! Személyében, családjában-munkahelyén- vállalkozásában, ha kell személyes megfenyegetéssel is. Tegyetek feljelentést, bejelentést ellenük a NAV-nál, ügyészségen, rendőrségen. Jussatok be minden otthonba! Akadályozzátok az ellenzék szórólapozását, hirdetéseit. Tilos ellenzéki óriásplakátoknak helyet adni. Küldjetek leleplező képeket, írásokat a médiákhoz ellenzéki jelöltekről, vezetőkről. Ezek igazságtartalma lényegtelen. Csak semmi gátlás, kímélet. Csak a győzelem számít. Vagy mi, vagy ők!

2.Mutassatok sikert! Csak sikert! Avassatok fel mindent, ha félig kész akkor is. Ha kész , inkább kétszer is és mindig legyen ott a mi médiánk. Készüljenek képek, legyen nemzetiszín szalag átvágás, papi áldás! Tilos kudarcról, meg nem valósult tervekről beszélni! Tilos az Európai Unió támogatásairól beszélni. Kormánytámogatás- Fejlődés. Ha nincsenek számok, legyen sok kommunikáció.

3.Mutassatok veszélyt! Olyan témákat kell felhozni, amelyektől félnek az emberek. Állandóan ismételjétek a következő kulcskifejezéseket: beengednék a migránsokat, lebontanák a kerítést, „ezek migránsokat telepítenének a szomszédjába”, kommunisták, balliberálisok, Brüsszel, Soros, Gyurcsány, elvették a 13. havi nyugdíjat, tönkretették az országot, loptak, a baloldal mindig rárontott a nemzetre, nemzetellenes, „ha ezek győznek mennyi támogatást kapna a városa a kormánytól?”

4.Mutassatok értékeket! Sokszor mondjátok a kulcsszavakat: megvédjük, keresztény, keresztény-szabadság, magyar, Erdély, Trianon, határon túli magyarok, nemzeti függetlenség, erős nemzet, haza-család-munka, rezsicsökkentés, családtámogatás, gazdasági növekedés, nagycsaládosok-kisvállakozások támogatása, minimálbér emelés,pedagógus bér emelés, alacsony infláció, nyugdíjprémium. Tilos európai összehasonlításoknak teret engedni. Tilos az elvándorlásról beszélni.

5.Kommunkikáció-kommunikáció! Tiétek a magyar média 78%-a, benne a teljes közszolgálati média,használjátok! Használjátok az internet felületeit, személyes internetes lapjaitokat a sikerek bemutatására. Támadjátok az ellenzék minden kijelentését, bejegyzését. Igaz az, amit mi mondunk, és amit az emberekkel el tudunk hitetni. Más igazság nem számít.Tilos nyilatkozni a balliberális médiáknak, a közmédiák szorítsák a minimálisra az ellenzéki megszólalási lehetőségeket, az ellenzékről szóló híradásaikat. Tilos televíziós, vagy egyéb rendezvényeken, vitákban részt venni az ellenzék polgármester és képviselő jelöltjeivel. Az ellenzék nyilvános szerepléseit meg kell zavarni. Minden módon és minden alkalommal, személyes beszélgetésekben hangsúlyozni kell a kormánytámogatásokat, így a rezsi utalványokat stb. Önkormányzataink, intézményeink ne adjanak ki közérdekű adatokat az ellenzéknek, késleltessék az információt a választások utánig. A választásokig a kilakoltatásokat le kell állítani.

Később, a választások lebonyolításának szervezésére, a választási informatikai rendszerek működtetésére a kívánt eredmény elérése érdekében részletes útmutatót adunk majd ki.
Mindenképpen győzni fogunk! Bízzatok bennünk!

Hát, valahogy így!
Én pedig azt gondolom, azt tanácsolom magunknak hogy ne bízzunk meg tovább bennük.
A magunk, a gyerekein, az unokáink, az országunk érdekében!

Csaba Sós/facebook