Vágó István kipakolt és nem kegyelmez a csaló közvéleménykutatónak

0

Amióta az IDEA Intézet megmérte, hogy Kálmán Olga 44 – 26%-ra vezet Karácsony Gergely előtt, a szocialista média (Hírhugó, Balramagyar, Hírklikk, Pestibulvár, stb.) egész pályás letámadást indított a DK-s támogatással induló jelölt ellen.

Hétfőn új fordulatszámra kapcsolták Kálmán Olga nyírását: a Publicus Intézetnevű szocialista propagandacég körbeküldözgette a sajtónak a legújabb “felmérését”, amelyben – mit ad Isten – Kálmán Olga már a parkolómaffiának megálljt parancsolni képtelen Karácsony mögött szerepel.

A hazug számokat kritika nélkül hozta le a fősodratú magyar sajtó, pedig elég lett volna megnézni a forrást. Az MSZP célja egyértelmű: elbizonytalanítani Kálmán Olga szavazóit, és elérni, hogy ne legyen változás a mutyipártok háttéralkujában.

(Hogy még szebb legyen: a “kutatást” az a Népszava rendelte meg, amelynek tulajdonosa a NER-oligarcha Leisztinger Tamás – naná, hogy nekik az eddigi Fidesz-MSZP-világ továbbvitele lenne a kívánatos – a szerk.)

A végtelenül aljas manipulációra Vágó István, a DK elnökségi tagja hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

A “Publicus Intézet” a közröhej kategóriába tartozik a szakmán belül, Vágó emlékeztet is rá, hogy a Publicus volt az, amelyik az EP választásokra több mint 4-szer annyi szavazatot jósolt az MSZP-nek, mint a DK-nak (Fidesz 37%, MSZP 13%, Jobbik 13%, DK 3%, MKKP 2%, LMP 2%, Momentum Mozgalom 2%)

A valódi eredményt pedig ismerjük: DK 16%, Momentum 10%, MSZP 6%.

A Publicus tehát egy mandátumot jósolt a DK-nak, amely végül kapott négyet.

Normális országban egy ekkora blamázs után nem lenne komolyan vehető médium, amely ennek a hazug cégnek a számait komolyan venné, cikket írna belőle, vagy a vezetőjét behívná a tévéstúdióba.

FIGYELEM! Ha ezt az embert látod a tévében, egy szavát se hidd el! Sőt, ha teheted, hívd fel a tévé közönségszolgálatát, hogy többet ne hívják meg vendégnek, mert nem vagy kíváncsi a hazug manipulációra!

Nyugatifény