Vajna Timike Puskás Öcsiről akar filmet forgatni

0

A nemrég még majdnem alamizsnáért hisztiző Timike, aki sírt mint a “fürdős kurva”, hogy lassan éheznie kell mert nem marad neki semmi a jó öreg Andy bácsi örökségéből, csak az a párszáz millácska, most kitalálta a ‘spanyol viaszt’.

Az év elején elhunyt Andy Vajna az egyik halála előtti terve volt, hogy filmet forgat a magyar sport csillagáról, Puskás Öcsiről. Mivel a film Vajna halála miatt nem készülhetett el, felesége, Tímea szeretné megcsinálni az életrajzi alkotást, hogy beteljesíthesse elhunyt férje akaratát.

“Szeptemberben lesz a hagyatéki tárgyalás, ahol kimondják, hogy mi illeti meg az örökösöket. Amennyire tudom, Andy amerikai filmes cégében lesznek jogaim. Persze csak az állampolgárság megszerzése után járhatok el céges ügyekben, csak azután lesz aláírási jogom. Erre még minimum két évet kell várni, hiszen 2021-ben kérvényezhetem először az állampolgárságot, amihez részt kell vennem egy komoly interjún és két könyvet betéve kell tudnom. Amint ez megtörténik, azonnal munkához látok, mert a Puskás film el fog készülni!”
Nos, Timike az egyik percben hisztizik a másikban meg film producerként akar tündökölni, akinek mindegy is, csak az a lényeg számára , hogy a címlapon legyen valamilyen őrült hírekkel.