Van-e Orbánnak titkos atombunkere?

0

Van-e Orbánnak titkos atombunkere?

Hülye kérdés, miért is lenne!? Ennyivel azért ne zárjuk le ezt a kérdést. Gondolkodjunk csak egy picit. Tisztázzuk, Orbán egy diktátor. Ez tény. Az is tény, hogy mint az összes diktátor, paranoiás és állandó veszélyben érzi az életet. Lássuk be, jogosan. Ezek a diktátorok mindent elkövetnek személyük biztonsága érdekében. Állami pénzből finanszírozott magánhadsereget állítanak fel. Magyarországon ezt az egységet úgy hívják, hogy Terror Elhárítási Központ azaz TEK. Ez az egység méltán képes arra, hogy a mindig aktuális tartózkodási helyén és mozgásában megvédje a diktátort. Viszont nem alkalmas arra, hogy nagy tömeg és bomba támadások ellen megvédje. Diktátorunk viszont nem elégszik meg ennyivel. Történelmi tanulságok is bizonyítják, hogy minden diktátornak volt titkos búvóhelye, ha a helyzet úgy kívánta. A mi diktátorunk is hasonló képpen gondolkodhat, hiszen még vécére is golyóálló mellénybe megy.

Orbán felújítatta a budapesti Kossuth teret amely alatt alagutak húzódtak a téren kívüli épületek alá. Ezen alagutakat érintetlenül hagyták, kivéve egyet, amely átesett bizonyos titkos átalakításon. Eközben a tér másik részemben új képviselői irodaházat építenek közvetlenül a metró alagút és a metró kijárat felett. Ezen építkezési időszak alatt a metró nem áll meg a kossuth téri megállóban, az építkezésre való hivatkozással. Teljesen világos és egyértelmű, hogy egy titkos menekülő alagutat építenek a parlament és a metró alagút között.

Úgy hisszük, hogy ezzel meg is volnánk? Nem! De nem ám! Orbán januárban költözik a várba. Méghozzá a Karmelita kolostorba amit ismeretlen eredetű és mennyiségű összegért újítanak és alakítanak át. Az tudjuk, hogy a Budai vár alatt húzódó alagút nemcsak közlekedésre szolgál, hanem egy atombunker bejáratát is rejti magába.Az ötvenes években készült bunker még ma is szupertitkos és emberfia nincs aki oda betévedhet. Ne legyen kétségünk afelől, hogy a kolostor felújítása során, nem kerítettek alkalmat arra, hogy az összeköttetés meglegyen a bunker között ami pontosan az épület alatt van. Íme egy feltételezett helyszínrajz az összekötésééről.

Ezekután újra tegyük fel a kérdést. Van-e Orbánnak titkos atombunkere?