Van hét képviselő akik a milliós fizetésért semmit sem csinálnak

0

Hét olyan kormánypárti politikus dolgozik a parlamentben, aki 2018-as megválasztása óta egyetlen egyszer sem szólalt fel – derült ki az országház honlapján fellelhető adatokból.
A Népszavától tudjuk, hogy a kormánypárti Bíró Márk kilenc éve képviselő, de még soha nem szólalt fel. Farkas Flórián szintén dobogós versenyző a szótlanok között, a botrányoktól terhelt politikus utoljára öt éve mondott beszédet.
A Fidesz alelnöke, az FTC elnöke Kubatov Gábor utoljára a 2010-ben véget ért ciklusban érezte fontosnak azt, hogy megszólaljon egyetlen egyszer.
Simonka György, Farkas Flóriánhoz hasonlóan többször szerepelt botrányos ügyei miatt a sajtóban, azzal a különbséggel, hogy Simonkát költségvetési csalással már meggyanúsították. Talán ez az egyik oka szótlanságának, hiszen utoljára a 2014-el véget ért ciklusban ragadta magához a mikrofont.
Horváth István, Szekszárd fideszes polgármestere egy egyeztetésen szólalt meg utoljára parlamenti bársonyszéken 2013-ban.
A Hajdú-Bihar megyei listáról bejutott Tiba István, valamint az országos listáról mandátumot szerzett Kerényi János voltak még azok, akik az adatok alapján egyszer sem szólaltak fel

Mind a heten egymillió forint felett keresnek. A mi közös adónkból.
Forrás Zsúrpubi