Varga Judit ✉️➡️ Levél elküldve, érvek kifejtve. Most már a Bizottságnál pattog a labda❗️

Egy vélemény:

Edit Mogor

EZ 11 ÉVIG NEM JUTOTT ESZÉBE A fidesznek ? MI A HELYZET A TÖBBI 26 UNIÓS TAGORSZÁGGAL ??????? AZOK MIÉRT NEM PAMPOMNAK varga ???????? ITT NEM SOROS , GYURCSÁNY , BRÜSSZEL MEG AZ ANYÁTOK KÍNJA JELENT VESZÉLYT A GYEREKEKRE MEG AZ ORSZÁGRA HANEM A fidesz !
Még egy vélemény (Erdélyből):
Istvan Palkovacs

A Bizottság csak ne pofazzon bele a magyarok eletvitelébe. Törődjenek a maguk dolgaval S hagyjanak már egyszer S mindenkorra békében.
Varga Judit így:
📜 A gyermekvédelmi törvény elfogadása után az Európai Bizottság 2021. július 15-én hivatalos felszólítást küldött Magyarország kormányának, ezzel kötelezettségszegési eljárást indítva hazánkkal szemben. Azért próbálnak megbüntetni minket, mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit a magyar iskolákba és óvodákba.
❗️A Thierry Breton uniós biztosnak szerdán határidőre megküldött válaszlevélben részletesen fejtettem ki a magyar kormány álláspontját a gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásról és a Bizottság hivatalos felszólításában szereplő tárgyi, valamint szakmai tévedésekről.
🇭🇺 Magyarország meg kívánja és meg is fogja védeni kultúráját, nemzeti identitását és ebből fakadó családi értékeit: mint szabad és független országnak, ezt a jogot az uniós és nemzetközi jog egyaránt garantálja.
❗️A Szerződések és az Alapjogi Charta alapján sem írhatja elő az Unió, vagy bármely egyéb testület, hogy a magyar szülők Magyarországon miként neveljék a gyermekeiket.
❗️Továbbra is biztosítjuk, hogy kizárólag a szülő dönthessen saját gyermeke neveléséről, senki ne kényszeríthesse annak eltűrésére, hogy gyermeke a beleegyezése nélkül kapjon szexuális felvilágosítást, vagy szembesüljön az életkorának nem megfelelő, káros tartalommal. Felvilágosító előadásokat csak megfelelő képzettséggel rendelkező személyek tarthatnak kizárólag pedagógus jelentétében.
❌ Visszautasítjuk, hogy a törvény célja a kirekesztés, vagy a hátrányos megkülönböztetés lenne, a törvény kizárólag a magyar gyermekek neveléséről és a kiskorúak védelméről szól.
📌 A törvény felnőttek életébe semmilyen módon nem szól bele, a szexuális kisebbségek jogait semmilyen módon nem csorbítja.
⚖️ Magyarországon a vallási, etnikai, szexuális és bármely egyéb kisebbségek jogait garantáljuk, a magyar Alaptörvény szigorúan tiltja, a törvényeink szigorúan büntetik a kisebbségeket érintő kirekesztő és diszkriminatív megnyilvánulásokat. 🇭🇺✌🏻