Varga Judit szerint a „Nemzeti konzultáció”-nak nevezett gyomorforgató agymosás erős társadalmi felhatalmazás!

Csak nem tudom kinek.

0

Naccsasszony kicsit el van tájolva.

Varga Judit ezt mondta:

“Véget vetünk a társadalom igazságérzetét sértő börtönbiznisznek! A mai napon sürgősségi indítványt nyújtottunk be az Országgyűlésnek a milliós kártalanítások kifizetésének leállítására. A mai országgyűlési szavazásnál kiderül, hogy vajon az ellenzéki képviselőknek is fontos-e, hogy mielőbb véget vessünk az igazságtalan gyakorlatnak. Hosszútávon olyan igazságos szabályrendszert alakítunk ki, amely az áldozatok és hozzátartozóik érdekeit tartja szem előtt. Mindehhez erős társadalmi felhatalmazásra van szükségünk, ezért meg fogjuk várni a nemzeti konzultáció eredményét.”

Én szerintem meg a „nemzeti konzultáció”-nak nevezett gyomorforgató agymosás erős társadalmi felhatalmazás… Mert – általában – nyolcmillió ívből visszaküldenek másfélmilliót.
Azt is a fideszhívők. És ez neki erős társadalmi felhatalmazás…
Jobban járna csórikám, ha ezt a kérdést a pszichiáterével tárgyalná meg négyszemközt, és nem ilyen nagy nyilvánosság előtt…

olkt.hu/Tóth András

Börtönbiznisz

Véget vetünk a társadalom igazságérzetét sértő börtönbiznisznek!A mai napon sürgősségi indítványt nyújtottunk be az Országgyűlésnek a milliós kártalanítások kifizetésének leállítására.A mai országgyűlési szavazásnál kiderül, hogy vajon az ellenzéki képviselőknek is fontos-e, hogy mielőbb véget vessünk az igazságtalan gyakorlatnak. Hosszútávon olyan igazságos szabályrendszert alakítunk ki, amely az áldozatok és hozzátartozóik érdekeit tartja szem előtt.Mindehhez erős társadalmi felhatalmazásra van szükségünk, ezért meg fogjuk várni a nemzeti konzultáció eredményét.

Gepostet von Varga Judit am Montag, 17. Februar 2020