Varga Zoltán: “Vége van. A függöny legördült, Komisz darab volt, megbukott.”

0

Üzenem a Fideszes kis és nagy gazembereknek, teljesen mindegy, hogy maradnak, kizárják, vagy „csak” felfüggesztik tagságukat a Néppártban.
Totál mindegy – és jegyezzék meg a dátumot, nevezetes, jelentőséggel bíró nap ez, március 20. – mert a mai nappal vége az aranykornak! Végleg.
Lehet persze a várban páváskodni, meg koronás székben pöffeszkedni, de a végeredmény tekintetében ez már lényegtelen.
Meg lehet persze majd melldöngetve hazajönni, eljátszani a híveknek a buta, ócska, unalomig ismert, szimpla forgatókönyvet, mi vagyunk (ismét) a császárok, Európa hülye, Soros a hibás, na, ki a király – Orbán a király, ő az isten.
Lehet. És? Megbuktak. Végleg. A mai nap történéseitől függetlenül is.
Kizárják? Felfüggesztik? Marad?… Számít? Szinte mindegy is a Néppárt ma hogy szavaz. Mert az ítélet nem ez lesz. Az ítélet már megszületett.

Ott van, és ezentúl mindig ott lesz a levegőben. Terjed feltartóztathatatlanul. Mindenütt, ahol a Fidesz neve elhangzik, vagy annak képviselői megjelennek.
Ott lesz minden udvarias, diplomatikus, de gyanakvó félmosoly mögött. Ott lesz, minden halkan, de határozottan bezáródó ajtó mögött. Minden, nem vagyok elérhető, keresse a titkárnőmet, majd visszahívom, kódolt telefonüzenetben. Ne haragudj, most nem érek rá, és holnap sem, szánakozó vállveregetésben.
Nehéz, hosszú szülés volt, de túl van rajta Európa. Ezt nem befolyásolja már a mai nap történése.

Üzenem, a Fideszes kis és nagy gazembereknek, mindegy hogy jön ma haza a mágusuk! Mindegy, mit hazudozik össze-vissza, mi lesz itthon a színjáték.
Mindegy, mert semmi nem lesz már úgy, nem lesz olyan számukra, mint egy éve, de akár hónapja is volt.
Új időszámítás kezdődött.
Mindegy mi lesz a következő zsákmánya Istvánkának, Ráhelkének, a Nemzethy Mangalicaszerelőnek, a pereputty bármely tagjának. Ha kizárják, ha felfüggesztik, ha bent hagyják őket, mindegy. Alig számít.

A jel, a lemoshatatlan stigma már ott virít. Bárhová mennek Európában, ezek után majd pedánsan elrakják előlük az ezüst eszcájgot, és bármit mondanak, abból köbgyököt vonnak, majd még azt is negyedelik.

“Vége van. A függöny legördült, Komisz darab volt, megbukott.”

Szerző.: Varga Zoltán a DK debreceni önkormányzati képviselője.

olkt.hu/Facebook