Vasutasok Szakszervezete: Abszurd, hogy milyen gyenge a kormány matekból

Tudjuk, hogy a Fidesz szinte minden adatot manipulál, de a legújabb trükközésük arról árulkodik, hogy tényleg mindenkit hülyének néznek. Orbánék 850 vakcinával akarnak beoltani 36 ezer embert!

Müller Cecília országos tiszti főorvos szerdán jelentette be, hogy megkezdik a nélkülözhetetlen szolgáltatást biztosító dolgozók oltását. Köztük vannak a vasúti dolgozók is, akik most nagyon dühösek.

 

444.hu értesülése szerint ugyanis a Vasutasok Szakszervezete megtudta, hogy

A KORMÁNY CSAK 850 ADAG  VAKCINÁT SZÁNT A 36 EZER VASUTAS DOLGOZÓ BEOLTÁSÁRA!

Meleg János, a Vasutasok Szakszervezetének elnöke méltatlannak tartja az eljárást és felelőtlenül kevésnek az oltóanyag mennyiségét, hiszen a Fidesz-kormány azt hirdeti, hogy „beoltjuk a vasutasokat”. A szakszervezeti vezető kijelentette:

ELVÁRJÁK, HOGY MINDEN REGISZTRÁLT VASUTAST OLTSANAK BE,

első körben azt a több ezer dolgozót, aki részt vesz a vasúti forgalom fenntartásában, illetve azokat, akik a munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek az utasokkal, és nagyobb létszámban egymással is.

Eközben a megbetegedett vasutasok száma meredeken emelkedik, az elmúlt napokban is százával dőltek ki a munkából, a szakszervezet 1800 fertőzöttről tud. Ennek ellenére az elnök szerint

MÉG A 850 VAKCINÁRÓL SEM TUDNI, HOGY KI, MIKOR ÉS HOL FOGJA BEADNI A KIVÁLASZTOTTAKNAK.

A VSZ gyors és pontos információt, de mindenekelőtt kellő mennyiségű oltóanyagot követel az ágazatban dolgozók számára. Ha ugyanis a fertőzés az elmúlt hetekben tapasztalt ütemben terjed, gondok lehetnek a szolgáltatás biztosításával.