VÉDD AZ ERDŐKET 🌳 KÜLÖNBEN A RENDSZER KIVÁGJA ÉS ELADJA A TERMÉSZETI KINCSEKET 🪓 💶

A Fidesz rendszer egyetlen tollvonással kiadott kormányrendelettel kipusztításra ítélte az összes erdőt Magyarországon. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy az ország minden erdejét ész nélkül le fogják tarolni. Minden egyes fát ki fognak vágni. Mindennek tetejébe még új fákat sem kell majd ültetni a kidöntöttek helyére. Nézd meg, hogy milyen szörnyű látványt nyújt egy tarvágással megcsonkított táj. A gyermeked és az unokád már csak ezt fogja látni. De erdőket nem.
Azt hiszed, hogy a kormány azért engedélyezte a mindenfajta józan megfontolás nélküli erdőirtást, mert mélységesen aggódik a télen tűzifa nélkül maradó családokért? Ne legyél már ilyen naiv! Ez csupán pórhintés a nép szemébe. Hiszen a most kivágott fákkal csak a következő év telén lehet majd normálisan tüzelni. Ugyanis a tűzifának hosszú hónapok kellenek, amíg kiszárad. A nedves fa csak ég, de nem ad meleget. Mást ad. Füstöt és kormot. Megmérgezi vele a levegőt és az embereket.
Ennek az elmebeteg rendeletnek az igazi célja az, ami többé-kevésbé minden rendeletnek és törvénynek ebben a rendszerben. Mégpedig a gátlástalan lopás. A haramiáknak már az ország természeti kincseire fáj a foguk. Előre dörzsölik az enyves kezüket, hogy micsoda busás haszonra tesznek majd szert. Köbméterre eladják a magyar erdőket az olyan országoknak, melyek inkább fát importálnak, mintsem kiirtsák a saját erdeiket. Magyarország faexportáló nagyhatalom lesz. Egy kis időre. Amíg az utolsó fát ki nem vágják.
Ezek a haramiák már mindent el akarnak lopni. Még a levegőt is.

Végh Edvárd