Védetlenek az oltottak, Kásler Miklós titkolja a beoltottak fertőződését és halálozását?

Megdöbbentő információk szivárogtak ki:

 

Titkolják, hogy az oltás után hányan fertőződtek meg, mennyi volt az esetleges súlyos eset, vagy halálozás…

 

Vajon mi zajlik a háttérben, és mennyire érezhetjük magunkat biztonságban?

Pontos adatokat tartalmaz 3,7 millió magyar ember oltás utáni fertőzési és halálozási adatairól az a járványügyi tanulmány, amelyet Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter legutóbbi, montenegrói látogatása során tárgyalópartnereinek bemutatott.

Csakhogy ezek az adatokat a magyarok eddig nem ismerhették meg…

Noha az oltási hajlandóság fellendítésében nagy szerepük lehetne.

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter legutóbbi, montenegrói látogatása során – a kormány beszámolója szerint – bemutatta tárgyalópartnereinek azt a járványügyi tanulmányt, amely 3,7 millió magyar ember oltás utáni fertőzési és halálozási adatait tartalmazza.

Itt van a negyedik hullám és nem tudjuk, hogy mennyire vagyunk biztonságban.

Más országokban épp az oltási kedv erősítése miatt hozzák nyilvánosságra a covidos betegek és elhunytak oltottsági adatait, csak nálunk titkolja ezt az információt a kormányzat.

Kásler miniszter elszólása bizonyítja, hogy a kormány rendelkezik a rendszerezett adatokkal, így egyetlen munkatárs többletmunkájára sincs szükség annak összesítéséhez.

A kormány jelenleg is rendszeresen frissített módon nyilvánosságra hozza például az elhunytak adatait, benne az életkorukat és alapbetegségüket, vagyis a kegyeleti okokra történő hivatkozásuk is hibás, s a Kásler Miklós által hivatkozott tanulmány teljes nyilvánosságra hozatala érdekében is újabb közérdekű adatigényléssel éltek a minisztérium felé.

Ennek törvényi alaphatárideje a napokban szintén lejár.

Védetlenek az oltottak, a kormány titkolja a beoltottak fertőződését és halálozását?