Vékony Erika nyílt levele az összellenzéki pártokhoz

A levél változtatás nélkül közölve.

0

Tisztelt ellenzékek vagy akiknek bármilyen hatalmuk van erre!

Kérjük valamit tegyenek az Orbán kormány és a politikájuk ellen! Elegünk van a megfélemlítésekből, megosztottságából az uszításokból embertársaink ellen! Emberek vagyunk nem kell gyűlöletet kelteni emberekben egymás iránt mindenkit emberszámba kell venni nem gyűlölhetünk senkit mert cigány vagy néger vagy bármelyik emberfaj vagy azért mert beteg! Emberek vagyunk mindnyájan egyenlő rangúak ugyan azok a jogaink vannak. Elegünk van ezekből az uszításokból és elegünk van a népnyomorításból éheznek emberek fáznak ki teszik az utcára mert nem tudják a rezsit fizetni ezeken az embereken segíteni kéne nem utcára dobni nincs szívük ezeknek nem tudom hogy lehet így élni.
Milyen embertelenek mi nem ilyen embertelen országba akarunk élni! Kérjük tegyenek valamit ez ügyben! Mi élhető békés országban szeretnénk élni és nem diktatúrában! Nekünk kormány kell aki a népéért dolgozik és a népét képviseli és nem a népe ellen és nem csak a saját érdekeit nézi. bíróságilag is le lehet mondatni Orbán Viktort és el tiltani a hatalomtól! Mert ez már nem mehet így tovább! Mondassák le bíróságilag küldjék kezelésre mert egy hatalom mániás népe kifosztója! Tiltsák el a hatalomtól mi nem Orbán diktátor országot akarunk! Kérjük segítsenek valaki vegye már észre a segítség kiáltásunkat és álljanak mellénk!
Amit Orbánék művelnek nem folytatódhat ennek sürgősen véget kell vetni!

Vékony Erika és a Magyarnép nevében Magyarország.

Tisztelt ellenzékek vagy akiknek bármilyen hatalmuk van erre! Kérjük valamit tegyenek az Orbán kormány és a politikájuk…

Gepostet von Vékony Erika am Montag, 24. Februar 2020

olkt.hu

Forrás Facebook